Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bugün gittim bu filme bence gayet güzel bir film. gidip görülmesi gerekir. viggo mortensen yüzüklerin efendisinden sonra bu filmde de başarılı bir oyunculuk performansı sergiliyor. atıyla arasındaki ilişki çok iyi yansıtılmış, konu biraz tanıdık ve klasik gelebilir başta ama bence filmin bir orijinalitesi de var. daha ne diyip gidip görün...[signature][hline]Can't touch this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 atlara fısıldayan adamın üstüne tanımam[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 sanki biraz alakasız olmuş apache =) ben pek olumlu eleştiriler duymadım ama izlenebilecek bi film gibi durduğu da yalan değil omar shariff var bi kere[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 çok büyük bir balona benziyordu bence fragmanı[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Çok yalan..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bekledigim tarz bir film degildi.Ama fena degildi ara ara baya komik sahnelerde vardi.Boş degil film izlenebilir.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 at yarışı filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bi bakima oyle.. ee seabiscuit'te at yarisi ona bakarsan.. o da baya saglamdi ama kanimca =)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Boojack, 01 Mayıs 2004 10:49 tarihinde demiş ki: Çok yalan.. bencede deli yalan bi film... 2 ay sonra tv ye gelir orda seyredin... gereksiz bence.. gidin kelebek i bi daha seredin daha iyi...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ya tabii at yarışı filmi dediysek bütün at yarışı filmleri kötüdür demedik :D bu niteliksiz at yarışı filmi daha doğrusu film at yarışından ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Yaa aslinda bi daha dusundum de..hakkatten tv'de izlencek bi fillm =) sinemaya gidilmesi gerekmez..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar