burtonesk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 benden uzak gayet o otlar hep sdf. gönderirim aşgım üzülme sen(L) seninle her şeye varım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Kerevizdir,bamyadır bunlar candır.. ama pırasadan tiskinirim o ayrı. Şevketi bostan diye bi ot var bilen var mı? onun da salatası süper olur.Birde ismi mahmut abi tarzında olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 -gürcü kavurması (bol baharatlı yahni tarzı bişe) -karalahana sarması ve mısır ekmeği -hamsili pilav denemediyseniz şiddetle önerim öz doğu karadeniz mutfağı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben evdekilerde isyan edince "ben ettim sen etme" yemeği yapardım dolapta ne varsa (yani ne varsa dediysem şekerliyle tuzluyu karıştırmak değil) hepsini karıştırır bi yemek yapardım türlü tarzı ama değişik böyle tavada yapardım. yerlerdide yani güzel değilde idare eder aç karnımız doyuyo derlerdi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 karnıbahar kızart yada çok güzel olur üstünede sarımsaklı yoğurt ve sos yaptıktan sonra yanında yat hatta yemeyip. üstüne bide seviş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kermit said: karnıbahar kızart yada çok güzel olur üstünede sarımsaklı yoğurt ve sos yaptıktan sonra yanında yat hatta yemeyip. üstüne bide seviş. ev arkadaşım yaptı kışın. yumurtaya bulayıp kızarttı önce yemeyiz falan dedik ama tadı çok güzeldi sonra saldırmıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 patates kızartmasına çok yakındır tadı söyleyim ve süperdir dediğim gibi sarımsak seviyosanız dediğim gibi yoğurt ve üzerine salçalı bi sos yapın yani. normal yoğurt olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kıymalı pide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 az salça sosis ve kekik ve pulbiber üzerine de kaşar rendesi pls =) 1 ekmek yediriyor bana bu ilkel insan yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Yarum külo hamsü fületoyu aliyosun, yarisini teflon tencereye dizosun. Arasına 6 kök iyice yıkanmış ve doğranmış ıspanağı yayıyosun. Üzerine kalan hamsüyü döşüosun. Üzerine iki lümon sıkıosun. Sonra yarım saat kısık ateşte buuluosun. Mis gibi oluo. Bi de yanına nohutlu pülav. Taam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fugu balığı. Doğru pişirilmesse, temizlenmesse balığın zehri yüzünden ölüyorsun :). Ölmeden önce illa bi denemek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bamya zamanı gelsede yesek artık yaa böyle sümüklü sümüklü ekmeği banıcan atıcan ağzına paprikayı siyah zeytini pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar