prondir Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bu ötv indirimi fotograf makinelerinide kapsıyormu bir bilginiz varmı? Nette açıklayıcı bir bilgi bulamadım, bazı elektronik aletlerde ve beyaz eşyalarda ötv 3 ay süreyle kalkıcaktır demiş. İnş fotograf makinelerinde de indirim olur. Hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Sadece otomobil ve konutta indirim var biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 olsa güzel olur da pek sanmam, çamaşır makinesi desen bi derece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 camasir makinesi bedava dostum bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 o da ayrı... ya da; dünyanın en pahalı çamaşır makinesi bu ülkede. gelecek pahasına :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 olsa keşke öyle birşey bide dolar düşse falan üf ne iyi olur idi! vihoha! ayrıca çamaşır makinesi buzdolabı yerine foto makinesi dağıtsalar şöyle 450d çapında bişi bence gideri olur hemde daha çok. :) ben gider verirdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 fotoğraf makianlarına daha yeni ötv mi kdv bindirimi mi geldi bir şeyler geldi uzuuun süre indirmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 BabacumMostors said: fotoğraf makianlarına daha yeni ötv mi kdv bindirimi mi geldi bir şeyler geldi uzuuun süre indirmezler eheh +1 işin komigi 35mm dSLR icin olan Lenslere, bide ortaformat makinelere gelmedi bu vergi durumu...tayyip'in kuzeni falan kit lensli bi nikon almis olmali ki..'bu kadar zamandir biz nasil kacirmisiz burdan ekmek yemegi, şişir olum ordan vergiyi!' demis herhalde bilmeden etmeden.. meeh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar