Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Evet arkadaşlar Bu programı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi? Insan Çizmeyi falan bana öğretirse cok sevinirim kafayı ciziyorum hep bi yerde boşluk cıkıyor nedense[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yok mu hic? bilen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 bende grafikçi arıyorum :) ancak bu program sanırım birazcık zor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 hafta sonu ben gelicem bekleyin azcık. kastığım zman feci şeyler yaparım size merak etmeyin.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 muha olm ben lamerstyle lem[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bir sorum olacak model editor'de bir model yaptım onu nasıl level editor'e aktarabilirim ve bu program gerçekten çok kaliteki bir programmış.[hline]::liero:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 lierro cok kalitelide ehehe Bende tam bılmıyorum se adamların yürüyüşünü falam yaptınmı?[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar