maxigenous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 En baştan bir "biz, siz, onlar" yarattığı için iyi bir yazı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 GEd said: Olabildiğine kaos şehir istanbuldan iyi olduğu kesindir. İzmir yerlisiyle vs. gerçekten güzel şehir de, bu çok yanlış olmuş eğer cümleyi yanlış kurmadıysan. İstanbul yalnızca Türkiye'nin değil tüm dünyanın en kaotik şehri bence, en uç ve zıt noktalardan birbirine doğrular çeksen İstanbul'da kesişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yeliyom, gidiyom. die bursa lılar der diğe biliyorum. Lakin içtiğin alkolle, yedigin türlü türlü naneyle gururlanmakta nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 izmirde kullanıyor bursada daha onun sohbeti sabah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aquila said: izmirden bi tek selin cikmis, gerisi yaramaz. sana bi korum bide intel dual core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 orçun çık aradan. 3 bursalıyla aynı odada kalan zavallı izmirliyi oynuyorum, erasmus yapan oda arkadaşımın yanına "memleketten" anasıyla ablası geldi, otele de gitmediler sefilleri oynuyoruz. dikkat ederim kullanıyorlar mı kullanmıyorlar mı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=863877&title=kaybetmis-sehir-izmir Bunların kuyruk yarası büyük Kaybetmiş şehir izmir diye bütün içlerini dökmüş gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Saçma sapan bir yazı olmuş tebrik ediyorum zaman gazetesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 maxigenous said: En baştan bir "biz, siz, onlar" yarattığı için iyi bir yazı değil. o ayrımcılığı yazar değil insanlar yaratmadı mı? izmirlilere karşı bir ayrımcılık,farklı bakış asırlardır var..tarihin her döneminde;ve bu durum sürekli tekrar ediyor kendini.. yazar yalnızca bu ayrım üzerine artık dayanamamış kardeşim biz buyuz,bu kadarız diyerekten kendini ifade etmiş.. yazıda hiçte goncunulcak birşey yok.. sadece ifade özgürlüğü var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Greeny said: iki şehir de işe yaramaz, antalya diyorum ben. missssss demeyin abi bari sunu kavga etmeden iki adim atilmaz oldu, heryerde "negggg bakiiiyoognnnnnn billlllllllllllladeer" diyen adamlar filan.Bilader degil birader o, birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Greeny said: tophanesiz bi şehir işte aman konuşmaya değmez fasda hahahahahaha tophanesinde yiyişilmeyen şehir olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar