roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=11436&stockId=18189 şundan almak istiyorum yurt odasına. ama oyuncak gibi alet. içerisi de hamam gibi olacağından ne kadar soğutur bilemiyorum. hiç alan kullanan var mı, böyle içine nutella, fiskobirlik falan koyduğumda bozulmaması lazım. ne dersiniz? off bi de şundan gördüm, bilgisayar masasına koyacaksın, ekmekleri kapıcıdan, sosisleri de bu buzdolabından alıp yapacaksın bilgisayar başında sosislini. süper. http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=13131&stockId=20996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 o dolabı kullanıyorum ben. işini görür eğer ki yazdığın gibi kullanacaksan. hem de şık duruyo yani. sosis şeysi ayrıca iyiymiş ona bende bi göz atıyorum şuan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 istanbuldaysan eminönüne git mudonun her ürününü mudodan en az 1/4 daha ucuza bulacaksın sakın şaşırma! makinanın kalitesi sinbo dan farklı değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ya ben sinboya da razıyım, ama bulamadım ki ucuza şöyle ufaktan soğutan sessiz küçük bi buzdolabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 sinbo iyi ya ben memnunum urunlerinden bitek tartisi var gerci ama :P merak ettim turklerinmi sinbo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 roket adam said: ya ben sinboya da razıyım, ama bulamadım ki ucuza şöyle ufaktan soğutan sessiz küçük bi buzdolabı. nerede oturuyorsun? şehir-ilçe-kaza-belde-köy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 istanbul & kocaeli içinde heryere gidebilirim. (eyüpteyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar