pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Son bölüm süpermiş, sabah izleme fırsatım oldu. Müthiş keyif aldım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Gaap said: pogodi said: kız bildiğin güzel yalnız http://www.oyuncuadresi.com/resim/oyuncu_resimler/buyuk/selin_sekerci_41565917.jpg çok çirkin. estetik anlayışın yok pogodi sory. above average Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pekaziz said: Dizi reytinglerin kötü olamsından ve senaryonun saçmalamasından ötürü Aralık'a ertelenmiş. Barış'ın yerine Kavak Yelleri'nin yamuk ağızlı elemanı gelecekmiş.gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Salih baba harbiden ölmüş. Bırakıyorum diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar