Mirage Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Selam, PC için XBox 360 Wireless Controller aldım. Çok memnunum ama sol analog stick gıcırdıyor. Özellikle ani olarak sola ve sağa ittirince rahatsız edici gürültülü bir ses çıkartıyor. NBA 2K9 oynarken sorun olmuyor. Aynı basket sahasında ayakkabıların yaptığı ses gibi çünkü ses... Daha gerçekçi oluyor NBA lol. :D Plastik paketi adam gibi açamadığım için yırtıp atmak zorunda kalmıştım. O yüzden geri veremem. Garanti için geri yollayıp da beklemek de istemiyorum. Gıcırdıyor ama normal çalışıyor yani. Zamanla geçer diyenler oldu ama bir haftadır geçmedi ya da azalmadı. Nası çözebilirim sorunu? Nette araştırdım. Sık olmasa da karşılaşılabilen bir sorunmuş. Yağ, kayganlaştırıcı ya da WD40 sür falan diyen çok. Ama ne tür bir yağ sürmek lazım? Nereye ve nasıl sürülür? İçini açıp doğrudan stick altında kalan parçalara mı sürmek lazım? Yoksa içini açmadan stick'in dibine mi sürmek lazım? Ya da dibinden içine mi püskürtmek lazım? Sanırım en etkilisi içini açıp sürmek olur ama içini açmak için sökmem gereken vidalardan biri garanti sticker'ın altında. İçini açınca garantisi gitcek gibi. Kapı menteşeleri ötmesin diye sürülen yağlardan kulak pamuğu ile dibine çoook az sürdüm ama bir işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Şöyle bir video buldum: http://www.youtube.com/watch?v=XdvZxVv-4iw Sanırım açmadan olması pek mümkün değil. Açınca garantisi gitcek. Açmak için özel tornavida almam gerekcek. Temizlemek için özel madde almam gerekcek. Bir de elektronikleri bozma riski var. Sanırım en iyisi Microsoft'u aramak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu arada üşendiğimden Microsoft'u aramadım. Dün bir baktım gıcırtı falan yok. 10 günde falan kendi geçti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar