Arekreas Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben bir blog açmak istiyorum. Soracağım tek soru, yani başka insanların blog'umu nasıl görüyor acaba onu hiç bilmiyorum? Yani yazılarımın farkedilmesi için özel bir şey yapmam gerekir mi? Yoksa blogspotta yazmaya başlayıp gitmem yeterli mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yazılarını google indexliyor. Google aramalarında çıkabilirsin. Ayrıyeten random blog gezme olayları var. Ve ne kadar çok kişi seni okuma listesine alırsa okadar meşhur olursun. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bişey değil. güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bloxoo.com'da bir üyelik alman ve sosyal ağlarda imza vs. ile farkedilebilirliğini arttırman faydalı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar