ermynorac Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Anons Fifa09 Ultimate Team Forums Fifa09 için çıkacak olan "expansion pack" diyelim. Sadece Xbox360 ve PS3'te olacak. Sadece PS store ve Live den satılacak. Sanıyorsam 5 günlük trialı olacak. Daha sonra oynamak isteyenler ufak bir ücret ile sahip olabilecek. Fifa09'un multiplayer'ını çok geliştireceğini düşünüyorum. Şu anki sistem ile bütün oyuncular Manchester United oynamaya itiliyordu. Bu nedenle bir süre sonra sıkıcı hale geliyordu multiplayer. Eleştirilecek çok şey var gibi ama denemeden konuşmak zor. Haberi olmayanlara burdan duyurmak istedim. tabi çok kişinin bunu alamayacak olması(ben dahil) komik. PS Store ülkemizde olmadığı için ve avrupa'dan da alış veriş yapamadığımız için oyununu türkiyeden yada avrupadan almış olanlar avucunu yalacak :( yazık ki ne yazık... Fiyatlar şu şekilde olacakmış : 800 MS / $9.99 / €9.99 / £7.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ooh xbox kullancisi olarak alabilcem. catlayin ulan asdsfga. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 gta4 ünde expansion zaten sadece xbox360'da... fable halo bir sürü güzel oyun xbox da. sony s...ı bence. store olayı zaten felaket. sony europe a da türkiyede ki yetkililerede store konusunda mesaj attım verdikleri cevaplar çok enteresan. biri siteden takip edin elbet bir gün açılır dedi. sony türkiye ise alt yapı olursa bu ve nicelerini yapmak istiyoruz diyor. yokmuş yani "altyapı"... xbox360 satılsaydı türkiyede garantili bir saniye düşünmez şimdi evden çıkıp alırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ps storedan oyun fln satın alabiliyosun ki nerden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 PAL region lu ps storelardan alamıyoruz kredi kartlarımızla. eğer elindeki Fifa09, Star wars force unleashed falan da PAL region ise yani avrupa yada türkiye den aldıysan PAL region dışındaki PS storedan satın alacağın add-onlar çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adresini farklı gösterip alabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 farklı regionlardan indirip birleştirdiğin parçaların birbirleriyle uyum sağlamadığını anlatmak istemiş arkadaş. Yani elinde pal oyun varken ntsc bölgesine çıkmış bir eklentiyi indirip çalıştıramazsın demek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Aiko said: adresini farklı gösterip alabiliyosun amerika kanada hongkong dan falan alınıyor ama avrupa dakilerden alamıyorsun. diğerleride işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar