Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa09 - Ultimate Team

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

Anons
Fifa09 Ultimate Team
Forums

Fifa09 için çıkacak olan "expansion pack" diyelim. Sadece Xbox360 ve PS3'te olacak. Sadece PS store ve Live den satılacak.

Sanıyorsam 5 günlük trialı olacak. Daha sonra oynamak isteyenler ufak bir ücret ile sahip olabilecek.

Fifa09'un multiplayer'ını çok geliştireceğini düşünüyorum.
Şu anki sistem ile bütün oyuncular Manchester United oynamaya itiliyordu. Bu nedenle bir süre sonra sıkıcı hale geliyordu multiplayer.

Eleştirilecek çok şey var gibi ama denemeden konuşmak zor. Haberi olmayanlara burdan duyurmak istedim.

tabi çok kişinin bunu alamayacak olması(ben dahil) komik.
PS Store ülkemizde olmadığı için ve avrupa'dan da alış veriş yapamadığımız için oyununu türkiyeden yada avrupadan almış olanlar avucunu yalacak :( yazık ki ne yazık...

Fiyatlar şu şekilde olacakmış : 800 MS / $9.99 / €9.99 / £7.99
Sosyal ağlarda paylaş

gta4 ünde expansion zaten sadece xbox360'da... fable halo bir sürü güzel oyun xbox da. sony s...ı bence.

store olayı zaten felaket. sony europe a da türkiyede ki yetkililerede store konusunda mesaj attım verdikleri cevaplar çok enteresan.

biri siteden takip edin elbet bir gün açılır dedi.

sony türkiye ise alt yapı olursa bu ve nicelerini yapmak istiyoruz diyor. yokmuş yani "altyapı"...

xbox360 satılsaydı türkiyede garantili bir saniye düşünmez şimdi evden çıkıp alırdım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...