Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic kartları

TheSilver

Öne çıkan mesajlar

benim İstanbula giden bir ark söyledi magic bayagı oynanıyormuş nasıl oynanır beyler ufak bir acıklama yaparmısınız burda yani Antalyada bir frp dükanı açılmıştı ordan görmüştüm ama kazık diye almamıştım fakat battı şimdi hiç bir yerde yok Aranızda Antalyada yaşıyan varmı varsa nereden bulabileceğimi bir söylerse sevinirim[hline]I'm a lost soul in frp
Sosyal ağlarda paylaş

magic oyununu ozetlemek gerekirse sen bir tanrısın ve diğer tanrılarla savasıyorsun denebilir. yuz yuze elinde kartlarla daha iyi anlatılır gerci ya simdi land denilen kartlar var bunlar sana türüne göre mana sağlıyor sen bu manalarla elindeki kartları oynuyorsun. herkes 20 canla baslıyor oyuna amac karsındakinin canını bitirmek sen bu manalarla elindeki kartları oynuyorsun boyle yaratıklar var mesela saldırı ve savunma yapabiliyorlar ama saldırırsan tap denilen bir olay oluyor yani kartını 90 derece cevirirsin ya da ters kapatırsın onun o tur kullanıldığını belirtmek için sonraki turun başında untap phase i vardır orada eski haline getirirsin. saldıran yaratıklar manası kullanılan landler ozellik icin taplenen artifactler enchantmentlar taplenir. oyle oynadıkca daha iyi anlarsın tabi cebinde de bi hafifleme gorulur :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bayanler Ankarada frp ile ilgili item :) satan bir hoby shop yeri bilen varsa bana tarif etsin over soul kapandığını ögrendiğim iyi oldu oraya kadar gidip kapandıgını görseydim kudururdum bu arada bu salı gidiyorum söyleycekelre şimdiden teşekkür not: 1 gün kalıp dönücem bu yüzden tarif edenler cok makbüle geçecek[hline]I'm a lost soul in frp
Sosyal ağlarda paylaş

bence adam gibi oynayıp turnuvalara falan katılcaksanız oynayın ciddi ciddi.
yok eğer ööle geyik olsun diye gircekseniz işin içine hiç bulaşmayın bisürü gereksiz masraf yaparsınız ve oynicak adam bile bulamassınız bi yerden sonra...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden cok oynardim ve muthis zevk alirdim
urza's saga destesiyle biraktim.
eskiden oyun iyi kart kombinasyonlarini yakalamakla cozulurken artik pahali karti oynamakla cozulur hale gelmisti.

2 yil once sanirim bi ugradigimda eski "magic mekani"na, bi baktim adam bi kart acmis:

whenever a creature deals damage to you, destroy it.

oha olmustum o gun bu gundur ugramam.

ah ah neydi o 5th editionlar, portallar, mirageler, tempestler, strongholdlar...[hline]kingsofchaos

Sosyal ağlarda paylaş

ben burdaki pekçok kişiye göre daha geç bıraktım bu işleri (antiquities vaktinde başlamıştım) en son odissey mi ne vardı.
şu an en son çıkan setle beraber bazı kartları extendeda düşse de type 2 ye yakın bi destem var hatta...

neyse... bikaç victory condition tadında kart var type 2 de ama öyle yenilmez deste falan yapamıyo kimse. hatta baktım demin ne var ole abartı gibisinden

Card Name: Phage the Untouchable
Card Color: B
Mana Cost: 3BBBB
Type & Class: Creature - Minion Legend
Pow/Tou: 4/4
Card Text: When Phage the Untouchable comes into play, if you didn't play
it from your hand, you lose the game. . Whenever Phage deals
combat damage to a creature, destroy that creature. It can't be
regenerated. Whenever Phage deals combat damage to a player, that
player loses the game.

ama emin olun o kadar da güçlü görünmedi bana. destesini bile pek yapmazlar bunun...

tek sorun her setle birlikte bi rengin diğerlerine göre üstün gelmesi durumu...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Sosyal ağlarda paylaş

Wanderer çok haklı, eskiden kartların komboları ile oyunu kazanırdın, Tolarian Academy (Legendar Land, tap to get blue mana for each artifact you have) gibi legendary landler en güçlü kartlardan sayılırdı. Şimdi ise insanlar taktikten çok sağ alt köşeye bakıyolar.

Eskiden düşünerek oynamak zorunluydu, desteni hazırlamak için 100 kartın arasından seçer, yanında desten 60 kart varken extra pack de 120 kart bekletirdin, ek kartlar çıkartırdın desteye, oyunun hemen sonrası oturup bi evaluation yapıp desteni güçlendirirdin.

Şimdi oynayanların tek amacı kart oyunu seni yendim demek.

Eski magic kartları sırf resimleri için toplanırdı...

WoTC da haklı ama, adamlar fakir bir şirket, para kazanmaları lazım :P[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

heh ben en son mercadian expansionini almistim
zaten en son aldigimda 15lik paketin fiyati 2milyon gibi bisiydi ondan sonrada biraktim
hakkaten gusel oyundu tek kotulugu resmen muptelasi olman
millet gozumun onunde hayvan gibi box lar alirlardi 100 milyon fln verirlerdi o zmnlar
neyse kurtuldum diyebilirim sanirm:D ama uzgunum bu zmnlarda ii magic oynayanlar bulmak zor[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

boyle dıyosunuz da typ1 desteler var barız ılk turnde oyun kazandırıyosun yok 50 tane kart cektırıyosun... bu nedır yanı?

bılmıyorum yenı kartları ezıyosunuz ama o phage kartı hıcbır decke gırmez ha ben kastırırım hayvan gıbı mana acar legend deck kurarım dersın o baska (bkz:http://www.wizards.com/default.asp?x=mtgcom/feature/137) hatta o yazdıgım sıteye bakın yenı kartlrı decklerı gorun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 23 April 2003 21:14 tarihinde demiş ki:
type 1 da 1. tur cok zor(invasion type 1 olduysa olabilir de o da uyduruk yani) ama 4-5 dersen olabilir 4. turnde thorn elemental actığımı hatırlıyorum 5. turnde de thorn+bi direct damage öldü adam :)

extended 2. tur oyun.

beyaz mana + 1/1 beyaz bi soldier adını unuttum
bi kart discard ediyosun +0/+4 alıyo
tireless tribe ya da ole bişey işte...

ikinci tur, draw, kırmızı mana, asker atak yapar response beklenir
damage e response about face atılır askere (pw/toughness yer değişritirio) response beklenir. karşındaki response olarak tek manayla sana boş boş bakar ancak genelde. response gelmesse askerin abilitysi çalıştırılır about face e response, olarak elde kalan 5 kart discard. çözümlersin 21 damage...

riskli tabe...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...