StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oyunu açtıktan sonra load game ekranına girmeyi denediğimde An Assertion failed in ChVidImage3d.cpp at line 1947 mesajı çıkıyor ve oyun kapanıyor! Ne yapabilirim?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Basit olacak ama yeniden yüklemeyi denedin mi? Yüklerken hata veriyorsa cdyi image olarak hdye atıp ordan yüklemeyi dene. Cd çok çizik olunca yüklerken hatalar verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 biraz daha bilgi versen, oyunu yeni mi kurdun? biraz oynadın sonra mı oldu? sanki re-install iyi gidermiş gibi geliyor. 4-5 cd kim uğraşcak diye buraya geldiysen denemeden patiler kovalar seni haaa..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bg de daha çok hatayla karşılaşabilirsin tavsiyem virtual drive a 4 cd yi de at yükle sonra virtual drive daki ilk cd yi sil çünkü yükledikten sonra bi daha kullanmıycaksın yoksa iki sene de bir benim gibi bg2 alırsın demedi deme.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 1947 nedir be :) araştır bakalım nelr olmuş o tarihte[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 :D. Ya 4 gün önce yükledim. zten yüklemede sorun veriyordu ama onu hallet(tiğimi sanmıştım)miştim. 2 gün oynadım ondan sonra da bu hatayı verdi. Re-install etsem de aynı problem devam ediyor[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 up![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yüklemede sorun oluyosa normaldir ama. ne tür bir sorun onu da yazsan bari. eğer dosya okuyamıyorsa da oralarda boşluk/hata falan olmuştu yapabileceğin pek bir şey yok. hangi dosyada sorun olduğunu bilsen belki birinden isteyebilirsin, ama dosya büyükse yine de bir şey yapamazsın. cd değiştirmek lazım sanırım. ya da cd'leri direk hdd'ye atmayı deneyebilirsin. sonra install'u hdd'den başlatırsın, cd isteyince hdd'ye hedef gösterirsin. ama cd'den install yaparken hata veriyorsa hdd'ye atarken de vermesi çok büyük olasılık. yine de ben bir iki kere yapabilmiştim bu şekilde. şansını dene.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Mayıs 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar