Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 2 - Sorun


StRencher

Öne çıkan mesajlar

biraz daha bilgi versen, oyunu yeni mi kurdun? biraz oynadın sonra mı oldu?

sanki re-install iyi gidermiş gibi geliyor. 4-5 cd kim uğraşcak diye buraya geldiysen denemeden patiler kovalar seni haaa..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bg de daha çok hatayla karşılaşabilirsin tavsiyem
virtual drive a 4 cd yi de at yükle sonra
virtual drive daki ilk cd yi sil çünkü yükledikten sonra bi daha kullanmıycaksın yoksa iki sene de bir benim gibi bg2 alırsın demedi deme.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yüklemede sorun oluyosa normaldir ama. ne tür bir sorun onu da yazsan bari. eğer dosya okuyamıyorsa da oralarda boşluk/hata falan olmuştu yapabileceğin pek bir şey yok. hangi dosyada sorun olduğunu bilsen belki birinden isteyebilirsin, ama dosya büyükse yine de bir şey yapamazsın. cd değiştirmek lazım sanırım.

ya da cd'leri direk hdd'ye atmayı deneyebilirsin. sonra install'u hdd'den başlatırsın, cd isteyince hdd'ye hedef gösterirsin. ama cd'den install yaparken hata veriyorsa hdd'ye atarken de vermesi çok büyük olasılık. yine de ben bir iki kere yapabilmiştim bu şekilde. şansını dene.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Mayıs 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...