Berk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2002 bence gelmesin.[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me
kiLLyour-mAmA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 anLamıyan we kazmaLar geLmesin....muhahahaaha
kiLLyour-mAmA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 yeni aLbümlerini bekleyin ...zappa gibi olmasa da :D[hline]mr.mojo risin
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evet bende ayni soruyu soruyorum[signature][hline]
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 önemüzdeki pazar geliolarmış sordum gelioruz abi falan dediler. ya arkadaşlar bu iler böle ne zaman gelio ile faln olmuo iş tamemen organizatörlerle ilgili.adamlar düzgün bi organizyasyon yapıp gruba bastırınca parayı gelm,icek grup yoktur.o yüzden ne zaman gelcek falan die dormanın anlamı yok zaten gelme ihtimalleri varsa kesin duyarsın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 creep dinleyip çıkarım gelsinler..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: fizban, 22 Ağustos 2002 23:17 tarihinde demiş ki: radiohead tam kayıp müziği ya .. kendimi kayıp hissettiğimde dinliyorum kulağa çok güzel geliyo ehe[hline]just kill 'im, fuckin kill 'im .. i dont care if it hurts. yes i do, i want it to. fucking kill him but first .. evet karma police'de o his var[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ah bı gelse delı guzel olur[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Natural_Jedi, 08 Mayıs 2004 22:03 tarihinde demiş ki: .adamlar düzgün bi organizyasyon yapıp gruba bastırınca parayı gelm,icek grup yoktur. System of a down'a milyonları versen yine gelmez.[signature][hline]Hödö we are.
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu olayın türk düşmanı olmakla falan alakası yok.aha bi diğer ırkçı grup Sodom da geldi türkiyeye.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 09 Mayıs 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tanıdıgım biri antalyada büyük bir festival düzenliycekti (firmanın adını bilmiyorum) radiohead de dahildi buna menejerlerle falan konuşulmuştu fakat festivalde bi sorun cıktı. festivali duyan bile yok iptal oldu sanırım son durumu bende bilmiyorum.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 o hissi ben en cok street spirit te hissediyorum en derinden yakaliyor insani radiohead parçalari bu dünyadan degil gibiler[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hiçbir zaman :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
unborn_sandman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ne zaman gelir bilemem ama radiohead gibi bi grup kolay kolay bulunmaz.ne demişler eğer bi grubun yanlız bi elemanı dahi ise nirvana gibi,bütün elemanları dahi ise radiohead gibi olurmuş.
Horacules Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 4 beş ay önce 8 eylül de falan gelicek diye söylenti vardı sonra nooldu bilmiyom[signature][hline]yok
Öne çıkan mesajlar