Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon Seçimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ergenekon’un ikinci iddianamesi de mahkemeye yollandı.. İçinde ne var ne yok henüz bilmiyoruz..
Kimine göre her şey var.. Tuğgeneral Bahtiyar’ın öldürülmesinden, Sivas ve Gazi olaylarına, 33 erin şehit edilmesine kadar..
Kimine göre de ikinci iddianame darbe endeksli.. Darbe günlüklerine atıf yapıyor..
Sarıkız ve Ayışığı kodlu darbe planlarına..
Keşke..
Bu olayın ‘şehir efsanesi’ne dönüşmemesi lazım.. Doğru mu, değil mi?
Öğrenmemizin başka yolu yok!
*
İddianame 1909 sayfa.. 237 klasörde de ek deliller var.. Hâkimler 15 gün içinde bir karar vermek zorunda..
İddianame ne zaman gönderildi?
10 Mart günü öğleden sonra..
Üzerine 15 gün koyun.. 25 veya 26 Mart eder.. İddianame kabul edilirse o gün bir kopyası avukatlara verilecek..
Yani iddianame medyanın eline geçecek..
Televizyonlar özel yayına başlayacak, gazeteler manşetten verecek.. Sayfa sayfa yayınlayacak..
Telefon görüşmeleri, özel yaşama giren konuşmalar sütunları kaplayacak..
Bütün bunlar ne zaman olacak?
25 veya 26 Mart’ta..
Seçim ne zaman?
29 Mart’ta..
Yani biz seçime Ergenekon’la gireceğiz.. Seçimden Ergenekon’la çıkacağız.. Birilerinin AKP hükümetini devirmek için tezgâh çevirdiği iddialarını konuşarak sandığa gideceğiz..
Son üç günümüz böyle geçecek..
Ortalık şenlenecek..
Eğer bu planlanmışsa müthiş!
Plan değil tesadüfse yine müthiş!
*
Zamanlama iyi olmadı.. İddianamenin üzerine seçim gölgesi düştü.. Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir adayı Mehmet Bekâroğlu, “Ergenekon’un yerel seçime araç edildiğini” söyledi bile..
Bekâroğlu’nun bir iddiası daha var ki gerçekleşirse seçim arifesi ortalık toz duman olur..
Diyor ki; “28 Şubat’ın bazı kudretli simalarıyla birkaç ünlü gazeteci seçim öncesi gözaltına alınacak.”
Duyum mu, tahmin mi?
Bilemem..
Yeni Şafak Gazetesi’nde de aynı iddia var; “Yeni bir büyük dalga bekleniyor.”
Seçim öncesi ortalık toz-duman olacak galiba!

Mehmet Tezkan
Mesaj tarihi:
triology ergenekon bırkere

Ergenekon 1
Komploların Efendisi

Ergenekon 2
Ikı General

Ergenekon 3
Darbecinin Donusu

3. iddeaname yi dort gozle beklıyorum de yetmez silmarillion tadında iddianame ışle alakası olmıyan komplolar yazılıcak daha

genc osmanı hangı ergenekon oldurdu
romanın yanması ıle ergenekon araqsındakı ılıskıler
shambala atlantıs avalon ucgenınde ergenekon

vs vs vs
Mesaj tarihi:
Ben bu agartanın yer altındaki dünyanın her yerine gidilebilen tünellerini savcı özün bulmasını istiyorum. böylece bırak trafiği hava yolundaki sorunları bile çözeriz.

Son olarak
Savcı: zeynep isimli şahıs kim tanıyor musun?
Sanık:O şahsı tanıyorum.Kendisi karım olur iki tane de çocuğumuz var.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...