devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 serverde isik ayarini yaptigim halde her yer karanlik nedendir acaba yartdim pls[signature][hline]This Is Game & I Am A Player I Love This Game I love Other Player What Is Games Name? Sex Sex Sex Sex Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 isik ayarlarini ne yaptin acaba? paste edermisin.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 orada yazan yazıları iyice oku, yanlışlıkla tam tersini yazmış olabilrsn Faust özeline bir bak[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 zorm'un dll si ise.. orda lightfix gibi bi olay var. onu iptal et bence.. yoksa; sector.light 'x' gibi ayarlıyosun ışığı. 0 yaparsan aydınlık olur[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 // LIGHTDAY=x // Light level to use at day // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTDAY=0 // LIGHTNIGHT=x // Light level to use at night // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTNIGHT=1 // Light level to use in dungeons // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) DUNGEONLIGHT=1[signature][hline]This Is Game & I Am A Player I Love This Game I love Other Player What Is Games Name? Sex Sex Sex Sex Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zorm.dll kullanıyorsan oradaki fix'i 0 yap.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yok kullaniyordum sildim yine duzelmedi server bir gunde her sey birbirine girdi nedir bu yaw :D cidiidyim artik eskisi gibi kendime guvenmez oldum :D olecekmiyim doktor :D ahahahahha(ne civigim yaw(15 yasinda sipalar gibi:)) )[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 biri demişti sanırım bu sphere karaborsa :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 biri beni aydinlattsin :D[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Sb stop this![signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 *Elektrik faturasını Yatırmadıgında Elektrikleri Kesilir* hueheuheuh :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yamabilecegin pek bisey yok zorm dll yi kurduktan sonra silersen bu gibi hatalar veriyor diye biliyorum cunku bende de aynisi olmustu eger ben geri donemem dersen sole bise yapmani tavsiye ederim start noktasini belli bir odaya yada gate in ustene koy o gate den gecene nightsight ve go britain versin oyuna girince drek o gateden gececektir zten yani kimse bise anlamaz :D bi dene olmazsa ben sana yeni bisey bulursam pm atam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 buldum en sonunda simdi sphereworld dosyasinin icine gir script bolumunde deildir save de iste gir orda [sector cordinantlar] bole 1000 e yakina satir var bunlarin altinla lightli bi tari var kasisindaki deger 125 bu degerlerin hepsini sil sector de automatic silinir ok sana basarilar hı 1000 tane var dedim ya bunlarda sakin ha tumunu degistir gibi bisey kullnama bilgisayrin takilir :D cunku world cok buyuk bir dosyadir ben ez macros kullandim basarilar[signature][hline]Bazen sesiz kalmak Hakizlikara goz yummak ezimek en iyisidir. Cunku bir gun gelir İcindeki kin buyur Ve cezalarini verirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar