Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 perde, tavan, lamba, tavan, perde, dolap, perde, tavan, perde, pencere, perde, bulutlar, perde, perde, perde labirentimin her çıkmaz sokağında rendeliyorum aklımdakileri boşluğun anahtarı düşünceler rendelenmek içindir perde, perde, perde, kalbim durduk yere hızlanıyor ve gözlerim kararıyor. biraz nefesimi dinliyorum, bu gece duvar ne kadar güzel gözüküyor. her şey normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Üstadım devamını bekliyoruz :):):))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 PORÇÖZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 (tu) yorumsuz kalsın istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ne kafası bu? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar