Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yol sorucam???(garbage a gitmesi garanti gibi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya garbage a at1cakt1m ama orada kaybolup gitme ihtimali var ve bana cok acil lazim bu

kadikoy den marmara üniversitesi haydarpasa kampüsüne en kisa, en cabuk ve tek vasita ile nasil ulasirim

nereden oldugu fark etmez

bogadan veya tiyatronun oradan falan fark etmez ama cabuk bir sekilde ulasmam lazim ve tek vasita ile gitmem lazim(param yok)
neyi tavsiye edersiniz?
nasil ulasabilirim
bu arada bunun cevabini 2 saat içinde almam lazim

tesekkürler[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
kadiköy anadolu dan ciktigimda inanilmaz bicimde yorgun olma ihtimalim var ve en gec 30 dk. icinde varmam lazim
oraya kosmam demek
orada olacak konserde yere uzanip bayilmam veya uyumam demektir
,ben de bunu yapmak istemiyorum:))
edit: öküz gibi--->inanilmaz bicimde
[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 16 Mayıs 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Koş makul bi cevap aslında, bildiğim kadarıyla o güzergahta dolmuş otobüs vs. yok. Ama zaten çok yakın olduğu için (dolmuşların bittiği yerdeki köprüden devam edince hemen karşıda zaten) yürünebilir rahatlıkla.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Taksiye bin sonra geldiğin yerde elini cebine at bi 4-5 dakka param nerde off ya triplerine gir..
Sonra abi parayı evde unuttum galiba bi içeri girrim arkdan alıım hemen geliyorum olurmu de..
Ha bide evden çıkarken bi torba al içine kağıt doldur gereksiz ama dolu ve gerekli gözüksün..
Arabadan indiğinde torbaı orda bırak. Sanki kapora gibi ama soyleme orda dursun torpidonun üzerinde adam nasıl olsa beni kazıklamaz der torbası burda.
Birde yolda bayağı sıkı fıkı muhabbet et. 3. yıldızıda taktık falan de. Ne yapcaz bu işleri devlet su işleri moduna gir adamla..
Sonra indiğinde içeri gir ve fıy..
Mesaj tarihi:
axe bugün gelirken baktim
o kadar da yakin degil maalesef

hele bi de lisenin oradan kosucagim ve de cok yorulmus olacagim icin yolda geberip gitme olasiligim var

taksi olayi da yapilir ama cok riskli
güzel olay da olmaz anlayacagin

bulabildigim tek yol kadiköy den altunizade ye giden bir otobüse binip yan yolda bir yerlerde inmek

yine bayagi kosacagim ama bu sefer yol kisalmis olacak
ama yine de cok vakit kaybediyorum boyle[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 16 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
Taksiye bin sonra geldiğin yerde elini cebine at bi 4-5 dakka param nerde off ya triplerine gir..
Sonra abi parayı evde unuttum galiba bi içeri girrim arkdan alıım hemen geliyorum olurmu de..
Ha bide evden çıkarken bi torba al içine kağıt doldur gereksiz ama dolu ve gerekli gözüksün..
Arabadan indiğinde torbaı orda bırak. Sanki kapora gibi ama soyleme orda dursun torpidonun üzerinde adam nasıl olsa beni kazıklamaz der torbası burda.
Birde yolda bayağı sıkı fıkı muhabbet et. 3. yıldızıda taktık falan de. Ne yapcaz bu işleri devlet su işleri moduna gir adamla..
Sonra indiğinde içeri gir ve fıy..

tmm şimdi bi de kendini o taksicinin yerine koy, iki dakka düşün, soora aynı aklı bi daha ver :yapma:[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
sadece küfür degil oralarda bir yerde "stuck" olma ihtimalim var bazi sebeplerden ötürü
para cikatmak zorunda da kalabilirim

küfür yemekle bitmez o yüzden de[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
harbi konu dagilmadan ben derdime care bulsam

benim icin son 30 dakika[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
bence senin çoktan çıkmış olman gerekio bu durumda, tek çare koşmak sanırım biras[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
said:
Zaugna_Khaldun, 16 Mayıs 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
kadiköy den altunizade ye giden bir otobüse binip yan yolda bir yerlerde inmek

yine bayagi kosacagim ama bu sefer yol kisalmis olacak
ama yine de cok vakit kaybediyorum boyle

[hline]

bunu yapmak disinda bir seyler bulan var mi??[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 16 Mayıs 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
La havle bir geyiği 2 entity den fazla sürdüremezmisiniz siz?

geyik ?
ben sizin ailelerinizi merak ediorum[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
hayir derdim simdi gitmek degil ki

saat 5.30-40 gibi kadiköy anadolu dan cikicam 18.00-18.30 arasi üniversitede olmam lazim
18.30 a kadar varabilirim belki ama sansimi zorlamak istemiyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
gorunuse gore kosucam gibi gozukuyor baska bir care gelmedgine gore

peki kosma ve hizli yürüme ne kadar sürer yaklasik
bir tahmininiz var mi???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
sacma bi cevap olacak ve şehir içinde yapılmasıda sacma ama (ben hayatımda hic yapmadım)

otostop yap , birine yolun gidişi ve gelişinin ayrıldığı yere kadar
gidip gitmediğini sor
Mesaj tarihi:
Otostop çok güzel çözüm. Taksi olayıı millet ciddiye almış Attenşın koymam gerektiğini bilmiyordum. Bunu sokağıızda şehirinizde yapmayın falan..

Ama otostop cidden güzel çözüm gerçi istanbulda kim kabul eder bilmeme. Biz yalovada çıkıp 1800 kilometre yol katettik sırf otostopla ege akdeiz turları yaptık..
Mesaj tarihi:
bakalim otostop olabilir mi
bi donus yolun u falan goreyim

nese ben kacar insallah yarin olmeden varabilirim istedigim yere
saolun fikirleriniz kacar
hadi eywallah...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
  • Yeni Oluştur...