ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ya garbage a at1cakt1m ama orada kaybolup gitme ihtimali var ve bana cok acil lazim bu kadikoy den marmara üniversitesi haydarpasa kampüsüne en kisa, en cabuk ve tek vasita ile nasil ulasirim nereden oldugu fark etmez bogadan veya tiyatronun oradan falan fark etmez ama cabuk bir sekilde ulasmam lazim ve tek vasita ile gitmem lazim(param yok) neyi tavsiye edersiniz? nasil ulasabilirim bu arada bunun cevabini 2 saat içinde almam lazim tesekkürler[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 koş[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 kadiköy anadolu dan ciktigimda inanilmaz bicimde yorgun olma ihtimalim var ve en gec 30 dk. icinde varmam lazim oraya kosmam demek orada olacak konserde yere uzanip bayilmam veya uyumam demektir ,ben de bunu yapmak istemiyorum:)) edit: öküz gibi--->inanilmaz bicimde [signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 16 Mayıs 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Koş makul bi cevap aslında, bildiğim kadarıyla o güzergahta dolmuş otobüs vs. yok. Ama zaten çok yakın olduğu için (dolmuşların bittiği yerdeki köprüden devam edince hemen karşıda zaten) yürünebilir rahatlıkla.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Taksiye bin sonra geldiğin yerde elini cebine at bi 4-5 dakka param nerde off ya triplerine gir.. Sonra abi parayı evde unuttum galiba bi içeri girrim arkdan alıım hemen geliyorum olurmu de.. Ha bide evden çıkarken bi torba al içine kağıt doldur gereksiz ama dolu ve gerekli gözüksün.. Arabadan indiğinde torbaı orda bırak. Sanki kapora gibi ama soyleme orda dursun torpidonun üzerinde adam nasıl olsa beni kazıklamaz der torbası burda. Birde yolda bayağı sıkı fıkı muhabbet et. 3. yıldızıda taktık falan de. Ne yapcaz bu işleri devlet su işleri moduna gir adamla.. Sonra indiğinde içeri gir ve fıy..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 axe bugün gelirken baktim o kadar da yakin degil maalesef hele bi de lisenin oradan kosucagim ve de cok yorulmus olacagim icin yolda geberip gitme olasiligim var taksi olayi da yapilir ama cok riskli güzel olay da olmaz anlayacagin bulabildigim tek yol kadiköy den altunizade ye giden bir otobüse binip yan yolda bir yerlerde inmek yine bayagi kosacagim ama bu sefer yol kisalmis olacak ama yine de cok vakit kaybediyorum boyle[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: nedanko, 16 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Taksiye bin sonra geldiğin yerde elini cebine at bi 4-5 dakka param nerde off ya triplerine gir.. Sonra abi parayı evde unuttum galiba bi içeri girrim arkdan alıım hemen geliyorum olurmu de.. Ha bide evden çıkarken bi torba al içine kağıt doldur gereksiz ama dolu ve gerekli gözüksün.. Arabadan indiğinde torbaı orda bırak. Sanki kapora gibi ama soyleme orda dursun torpidonun üzerinde adam nasıl olsa beni kazıklamaz der torbası burda. Birde yolda bayağı sıkı fıkı muhabbet et. 3. yıldızıda taktık falan de. Ne yapcaz bu işleri devlet su işleri moduna gir adamla.. Sonra indiğinde içeri gir ve fıy.. tmm şimdi bi de kendini o taksicinin yerine koy, iki dakka düşün, soora aynı aklı bi daha ver :yapma:[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ee sonuçta küfür yiyecek biraz ama aceleyse yapcak bişi yok..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sadece küfür degil oralarda bir yerde "stuck" olma ihtimalim var bazi sebeplerden ötürü para cikatmak zorunda da kalabilirim küfür yemekle bitmez o yüzden de[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 La havle bir geyiği 2 entity den fazla sürdüremezmisiniz siz?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 harbi konu dagilmadan ben derdime care bulsam benim icin son 30 dakika[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bence senin çoktan çıkmış olman gerekio bu durumda, tek çare koşmak sanırım biras[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 16 Mayıs 2004 16:10 tarihinde demiş ki: kadiköy den altunizade ye giden bir otobüse binip yan yolda bir yerlerde inmek yine bayagi kosacagim ama bu sefer yol kisalmis olacak ama yine de cok vakit kaybediyorum boyle [hline] bunu yapmak disinda bir seyler bulan var mi??[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: nedanko, 16 Mayıs 2004 16:24 tarihinde demiş ki: La havle bir geyiği 2 entity den fazla sürdüremezmisiniz siz? geyik ? ben sizin ailelerinizi merak ediorum[signature][hline]bornozlu canavar
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hayda... herife taksiciyi dolandır diye öğüt veriyo bi de ayrıntısıyla anlatmış. oha yani ne diyebilirim... direk hırsızlık yap demişsin. hangi cesaretle gelip bunu burda herkesin ortasında söylemişsin anlamıyorum.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
armra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 15.23 den bu saate kadar giderdin.[signature][hline]Show No Mercy
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hayir derdim simdi gitmek degil ki saat 5.30-40 gibi kadiköy anadolu dan cikicam 18.00-18.30 arasi üniversitede olmam lazim 18.30 a kadar varabilirim belki ama sansimi zorlamak istemiyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ben bazen minibus'te para vermeyi unuturdum ve utanırdım. Ne adamlar varmış hehey.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Zaugna sana tavsiyem koşman. Gerçekten önemliyse yorulmazsın merak etme.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 gorunuse gore kosucam gibi gozukuyor baska bir care gelmedgine gore peki kosma ve hizli yürüme ne kadar sürer yaklasik bir tahmininiz var mi???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bence yarım saatten fazla sürer[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sacma bi cevap olacak ve şehir içinde yapılmasıda sacma ama (ben hayatımda hic yapmadım) otostop yap , birine yolun gidişi ve gelişinin ayrıldığı yere kadar gidip gitmediğini sor
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Otostop çok güzel çözüm. Taksi olayıı millet ciddiye almış Attenşın koymam gerektiğini bilmiyordum. Bunu sokağıızda şehirinizde yapmayın falan.. Ama otostop cidden güzel çözüm gerçi istanbulda kim kabul eder bilmeme. Biz yalovada çıkıp 1800 kilometre yol katettik sırf otostopla ege akdeiz turları yaptık..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bakalim otostop olabilir mi bi donus yolun u falan goreyim nese ben kacar insallah yarin olmeden varabilirim istedigim yere saolun fikirleriniz kacar hadi eywallah...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hadi kolay gele[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Öne çıkan mesajlar