Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Abi su anda izledim icim kıpır kıpır oldu 1.si özlemişim oynamayı 2.si O NE BİCİM DAMAGE O BİCİM ADAM KESMEK HELAL OLSUN HOCA SUPER OLMUŞ :) İSHTE MERC POWAAA :) TEBRİKLER GLAD lort of b@ps :=) hiblerle 4 vs 1 yaparken oraya gelen bi koboldun direk topuk yapması beni benden aldı ehauh[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 o kucuk kobold aklinca bana vurup rp leachetcekti ama ip yi basinca biraz korktu galba onlarin basina cok facialar geldi sayemde normaldir kacmalari[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 abi hicbisey demiyorum defalarca izledim rr9 olmak böyle bisey olsa gerek :) bide sen orda ilk norseman a iki kere mi vurdun banami oyle geldi ? genelde zaten 8-9 en fazla :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 aslinda benim mercin ozelligi cok dmg vermesi degil o dmg i light tank ve high rr olmasindan dolayi veriyo kasan adam ciksa benden cok daha fazla dmg veren cikar ama gladric cidden cok az dmg aliyo yuksek parry ve defansiv bicok artifact yuzunden orda 5 hible savasirken hic abartmiyim 4000 5000 dmg absorb oluyo belki fazla bile edit:sadece bi fikir olsun diye soyluyorum ustumde cikan her kuru kafa efecti bana 200 hp kazandiriyo [signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı [Bu mesaj Gladric tarafından 06 Mayıs 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben dün yeni frontier i yükleyip bir aleme aktım. birkaç RA fala n denedim. millet gemilerle o kale senin bu kale benim dolaniyorlar dı. paso suda combat oldu diyebilirim :) catapult falan cok guzel olmus salliyon direk gülle nin gidisi yere düşüşü yere çarpınca ki effect falan.[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 dun aksam sabaha kadartest yaptim bende deli olmusta inanilmaz bug var nerdeyse hersey bugli daha cok yollari var wd ra si ile rr10 runieye 610 vurdum yok otesi dicem var bonedancerin biri log lari paste etti adamin peti 700 koyuyo uheuheuh ve acapte hizli yani full bufflasa o peti salsa adamlarin ustune fg keser[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Anca dl edip izleyebildim. Valla söyleyecek pek bir şey yok Helal olsun :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 haha evet bug lı çok fazla var hemde. bende denedim wd alacam sanırım hoşuma gitti yane :) vanish almamıştım ama bu sefer alabilirim birde MoP 5 aldım deli oldu yane :)[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben herseyi test ettim abi su anda alcaklarim ip2 purge2 reflex attack3 wd1 mopain3 ve 9 puanim kaliyo geriye 1 puan daha linca mopain4 alcam tas olcak sonra wd2 ve charge1 olabilir az bisi long wind avoidmagic faan sonra puan kalmiyo zaten[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hehe kalmasın artık :P benim biraz test yapmam gerekiyor. şöyle bir baktım alınabilecek çok fazla şey yok zaten. bir iki RA ya mı yüklenecem yoksa dağıtacakmıyım ona karar vermem lazım. kesn olacaklar var tabi mesela purge2 mop3 minimum levellarda ve kesin alacaklarım. belki mop4veya 5 e direk çekebilirim.wd1 alacam. vanish1 yeter sanırım viper emin değilim bakacam işte daha test yapmam gerek[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Hehe gladric beni cırak olarak alsana yanına?:) lvl 37 merce varda kay da adi katil:P[signature][hline]Carternas the ezik şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Uzantiyi değişdirsek ufalir dosya çok geldi şimdi makinada yerde yok zaten.. :([signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 dosyanın formatını sordum ama kimse söylemedi filmi izleyen hipnotize oluyo anlaşılan lol soth akşam telefonda ağlıyodu mesela :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Dayanamiycam çekicem herhalde :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 avi - divx ile sıkıştırılmış olması lazım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 neyse soth indirmiş getirdi izledik tebrik ederim yani ne diyim ki başka :p dosya .wmv formatında bu arada[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: BlackRose, 07 Mayıs 2004 12:25 tarihinde demiş ki: dosya .wmv formatında bu arada :utaniem: :hmm: :utaniem:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 blackrose eskiden snn uo serveri vardi orda bi gm blackrose vardi omusun?[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 evet şerefsiz editçi gm benim :p oynar mıydın orda?[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hehe arkadaşta şerefsiz editçi Sinister guildinden Raistlin Hatta HL düşmanı Tanis(SS) :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hehe tunc aciklik getirmis konuya :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı [Bu mesaj Gladric tarafından 07 Mayıs 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hmm iyiymiş sanrey de sinister miydi? yanlış hatırlamıyosam baya sağlamdı sinister da HL da nefr de sinister idi galiba yoksa fosforum mu bitti benim[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Fosfor takviyesi yapmak gerekebilir Sanrey(SS) in Gm iydi, Sinister a hiç katilmadi bildiğim kadarıyla Sonradan Nebula Yüksek Konseyi üyesiydi Nefr SNN de oynadi mi bilmiyorum ama esas olayi Olympos ta ki Solucan tanrısı Aycha nin baş rahibi olarak, Kasaplar tanrısı Fallen in hizmetkari olan bizler tarafindan devamlı dayak yemesiydi :P[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 format attim pc ye gitti video bidaha cekiyim dedim link göcmus heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 biraz arastirma yaptim ne oldu diye movie yi host eden arkadasin bi postunu buldum :) LMAO. I blame Gladrics behemoth of a movie. Quote: Hello Your site pvalencia.zftp.com (PLAN C) has exceeded its monthly bandwidth quota in the period beginning on 2004-05-01.Your quota is set to 62935531520 bytes(60G), and your site has consumed 449321513526 bytes (400G) beyond that quota. Your site has been temporarily suspended. Please email us for any more questions. Thank you. sanirim yeni bi host bulmam gerekebilir :)[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar