Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memlekete millete hayirli olsun yeni solo moviemi bitirdim...

Gladric

Öne çıkan mesajlar

Abi su anda izledim icim kıpır kıpır oldu
1.si özlemişim oynamayı
2.si O NE BİCİM DAMAGE O BİCİM ADAM KESMEK HELAL OLSUN HOCA SUPER OLMUŞ :)

İSHTE MERC POWAAA :)
TEBRİKLER GLAD lort of b@ps :=)

hiblerle 4 vs 1 yaparken oraya gelen bi koboldun direk topuk yapması beni benden aldı ehauh[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

o kucuk kobold aklinca bana vurup rp leachetcekti ama ip yi basinca biraz korktu galba onlarin basina cok facialar geldi sayemde normaldir kacmalari[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay
Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

abi hicbisey demiyorum defalarca izledim rr9 olmak böyle bisey olsa gerek :) bide sen orda ilk norseman a iki kere mi vurdun banami oyle geldi ? genelde zaten 8-9 en fazla :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda benim mercin ozelligi cok dmg vermesi degil o dmg i light tank ve high rr olmasindan dolayi veriyo kasan adam ciksa benden cok daha fazla dmg veren cikar ama gladric cidden cok az dmg aliyo yuksek parry ve defansiv bicok artifact yuzunden orda 5 hible savasirken hic abartmiyim 4000 5000 dmg absorb oluyo belki fazla bile
edit:sadece bi fikir olsun diye soyluyorum ustumde cikan her kuru kafa efecti bana 200 hp kazandiriyo
[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay

[Bu mesaj Gladric tarafından 06 Mayıs 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben dün yeni frontier i yükleyip bir aleme aktım. birkaç RA fala n denedim. millet gemilerle o kale senin bu kale benim dolaniyorlar dı. paso suda combat oldu diyebilirim :)
catapult falan cok guzel olmus salliyon direk gülle nin gidisi yere düşüşü yere çarpınca ki effect falan.[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun
Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam sabaha kadartest yaptim bende deli olmusta inanilmaz bug var nerdeyse hersey bugli daha cok yollari var wd ra si ile rr10 runieye 610 vurdum yok otesi dicem var bonedancerin biri log lari paste etti adamin peti 700 koyuyo uheuheuh ve acapte hizli yani full bufflasa o peti salsa adamlarin ustune fg keser[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

ben herseyi test ettim abi su anda alcaklarim ip2 purge2 reflex attack3 wd1 mopain3 ve 9 puanim kaliyo geriye 1 puan daha linca mopain4 alcam tas olcak sonra wd2 ve charge1 olabilir az bisi long wind avoidmagic faan sonra puan kalmiyo zaten[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

hehe kalmasın artık :P
benim biraz test yapmam gerekiyor. şöyle bir baktım alınabilecek çok fazla şey yok zaten. bir iki RA ya mı yüklenecem yoksa dağıtacakmıyım ona karar vermem lazım. kesn olacaklar var tabi mesela purge2 mop3 minimum levellarda ve kesin alacaklarım. belki mop4veya 5 e direk çekebilirim.wd1 alacam. vanish1 yeter sanırım viper emin değilim bakacam işte daha test yapmam gerek[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun
Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun
Sosyal ağlarda paylaş

dosyanın formatını sordum ama kimse söylemedi
filmi izleyen hipnotize oluyo anlaşılan lol

soth akşam telefonda ağlıyodu mesela :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

blackrose eskiden snn uo serveri vardi orda bi gm blackrose vardi omusun?[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

hehe tunc aciklik getirmis konuya :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay

[Bu mesaj Gladric tarafından 07 Mayıs 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm iyiymiş
sanrey de sinister miydi? yanlış hatırlamıyosam baya sağlamdı sinister da HL da

nefr de sinister idi galiba
yoksa fosforum mu bitti benim[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Fosfor takviyesi yapmak gerekebilir
Sanrey(SS) in Gm iydi, Sinister a hiç katilmadi bildiğim kadarıyla
Sonradan Nebula Yüksek Konseyi üyesiydi

Nefr SNN de oynadi mi bilmiyorum ama esas olayi Olympos ta ki Solucan tanrısı Aycha nin baş rahibi olarak, Kasaplar tanrısı Fallen in hizmetkari olan bizler tarafindan devamlı dayak yemesiydi :P[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay
Tugrul/Nilufer
Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan
Sosyal ağlarda paylaş

biraz arastirma yaptim ne oldu diye movie yi host eden arkadasin bi postunu buldum :)

LMAO. I blame Gladrics behemoth of a movie.

Quote:
Hello

Your site pvalencia.zftp.com (PLAN C) has exceeded its monthly bandwidth quota in the period beginning on 2004-05-01.Your quota is set to 62935531520 bytes(60G), and your site has consumed 449321513526 bytes (400G) beyond that quota.

Your site has been temporarily suspended.

Please email us for any more questions.

Thank you.

sanirim yeni bi host bulmam gerekebilir :)[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...