Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memlekete millete hayirli olsun yeni solo moviemi bitirdim...

Gladric

Öne çıkan mesajlar

aha link gavurlari bi guzel kestim :P

http://pvalencia.zftp.com/daoc/vids/GladricSolo2.rar[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay
Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

aha izledim
hernekadar toa ml artifactlarin ne ise yaradigini bilmesemde (ne gibi avantaj sagladi falan sana kapismalarda yani )
guzel movieydi
ozellikle bi kobold un addladigi 4-5 hibiye karsi olan (firebolg speer fian in seni hic tutturamamasi falan)
bide bi wallfight da tek basina saldirman hostu
benim anlamadigim ayin sb en az iki kere sana solo saldirio .perf lio sonra kacio .kacacaksan nie saldirirsin ey SB :)[signature][hline]UYKUM VAR!

[Bu mesaj GEd tarafından 04 Mayıs 2004 07:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

combatta kullandigim artifact battler etrafindaki kisilere %19 absorb debuff yapiyo sanada %19 absorb ekliyo yani bi nevi ap2 diyebilirsin onu kullandiktan sonra kolay kolay inmiyo adam zaten ustumde cogu zaman shade of mist procu var ve winged helm procu nerdeyse dmg almiyo gibiyim melee den[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

saol :)
nerf olayida zor abi yani buyuk bi nerf olayi olmaz merc e gelene kadar ne classlar var sende biliyon[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

İzlediğim tüm movieler içinde en iyisiydi..alt olarak merc açmak farz oldu lol. Bu arada movie de çıkacağim diye cok kasmistim ortalarda bi yerde dikkat ettiyseniz şöyle bir cümle var "ben de geleyim yanında gözükeyim ünlü olayım";meşhur oldum meşhur asdfasdf[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler arkadaslar su frontiers geldi gelcek o gelice yeni ra lerimi ayaliyim bide str relic alirsak insallah daha guzel movielerde kaydedicem sizlere :)[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

Valla super helal olsun goğsum kabardı boyle olan bi turk playerda gordum ya artık gam yemem cidden helal[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyim oyunun hakkını vererek oynayanlar var derim ya bunlardan birisi Gladric.. Gercekten cok begendim ne desem gotum dustu.. kutlarım seni..../clap
Yuru beee kocum kim tutar senii... iyiki oyunu bırakmısım aglardım yoksa...[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne diyim mükemmel olmuş...
Her zaman Daoc'ta türklerden adam gibi RVr yapan çıkmazmı diye homurdanırdım...Ne yapmışsın öle yaaaa..
Bide nedir olay ben çözemedim damage namına bi halt almıyorsun...yolda nerf yolda...[signature][hline]Azo [LVL27 Sorc]
Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator]
Azo [LVL42 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...