Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aha link gavurlari bi guzel kestim :P http://pvalencia.zftp.com/daoc/vids/GladricSolo2.rar[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 cekiyorum simdi 190 mb :) kac dk ?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 14:40[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bitmek uzere izleyip hemen yorum yazarim bi:) gerci uzun zamandir daoc oynamiyorum ama bu bahane ile en azindan toa da ki yeni seyleri görmüs olurum[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aha izledim hernekadar toa ml artifactlarin ne ise yaradigini bilmesemde (ne gibi avantaj sagladi falan sana kapismalarda yani ) guzel movieydi ozellikle bi kobold un addladigi 4-5 hibiye karsi olan (firebolg speer fian in seni hic tutturamamasi falan) bide bi wallfight da tek basina saldirman hostu benim anlamadigim ayin sb en az iki kere sana solo saldirio .perf lio sonra kacio .kacacaksan nie saldirirsin ey SB :)[signature][hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 04 Mayıs 2004 07:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 combatta kullandigim artifact battler etrafindaki kisilere %19 absorb debuff yapiyo sanada %19 absorb ekliyo yani bi nevi ap2 diyebilirsin onu kullandiktan sonra kolay kolay inmiyo adam zaten ustumde cogu zaman shade of mist procu var ve winged helm procu nerdeyse dmg almiyo gibiyim melee den[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende toa istiom :([signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yuklemeye bıraktım 2 saat sonra geldim izlemeye bi baktım 70 te daha oha falan oldum yani :) level 1 den mi başlıyo movie 190 mb :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bak olm senin yüzünden mercler nerf yicek:D güzel olmuş. tebrix[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 saol :) nerf olayida zor abi yani buyuk bi nerf olayi olmaz merc e gelene kadar ne classlar var sende biliyon[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 winrar nerden bulabilirim yukledim ama acamiyorum dosyayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 download.com[signature][hline]BarracudaGecmise mazi armsman yeni paladin (45paladin) Woodoo(50 Berserker ,50 Wizard )(R.I.P) Delvac(50 Minstrel) Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 cok guzel olmus blademastere acidim yanliz o gate in ustundeki :( lol[signature][hline]BarracudaGecmise mazi armsman yeni paladin (45paladin) Woodoo(50 Berserker ,50 Wizard )(R.I.P) Delvac(50 Minstrel) Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 video'nun formatı nedir? divx falan yapsanız da biz de izlesek 190 mb çok geldi :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ilk movie bayağı güzeldi ama bu ondanda güzel olmuş eline sağlık :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 müzik seçimi süper! cradle of filth dinlemeye başladım herif yüzünden :) konuyla alakalı olması da ayrı kopuk dikkatinizi çekerim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 İzlediğim tüm movieler içinde en iyisiydi..alt olarak merc açmak farz oldu lol. Bu arada movie de çıkacağim diye cok kasmistim ortalarda bi yerde dikkat ettiyseniz şöyle bir cümle var "ben de geleyim yanında gözükeyim ünlü olayım";meşhur oldum meşhur asdfasdf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bu ne ya r10 hero bile benim rr2 wizardıma senin tanka vurduğun karar vurmuyo helal olsun :) kasiyom merci bende izindeyim 26 oldu :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bu arada bende size yakında bir gimp wizard videosu cekcem iamanewbie tadında hehe bi girsem oyuna wizardla :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 helal babo her yönü ile çok güzel bir movie olmuş. film sektörüne de göz kırpmışın :P[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 tesekkurler arkadaslar su frontiers geldi gelcek o gelice yeni ra lerimi ayaliyim bide str relic alirsak insallah daha guzel movielerde kaydedicem sizlere :)[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bir zamanlar for albion adında bir video clip izlemiştim Mükemmel ötesiydi. onun adresini bilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Valla super helal olsun goğsum kabardı boyle olan bi turk playerda gordum ya artık gam yemem cidden helal[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ne diyim oyunun hakkını vererek oynayanlar var derim ya bunlardan birisi Gladric.. Gercekten cok begendim ne desem gotum dustu.. kutlarım seni..../clap Yuru beee kocum kim tutar senii... iyiki oyunu bırakmısım aglardım yoksa...[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Valla ne diyim mükemmel olmuş... Her zaman Daoc'ta türklerden adam gibi RVr yapan çıkmazmı diye homurdanırdım...Ne yapmışsın öle yaaaa.. Bide nedir olay ben çözemedim damage namına bi halt almıyorsun...yolda nerf yolda...[signature][hline]Azo [LVL27 Sorc] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar