xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ya şimdi ben yarın türkiyeye geliyorumda bende b5 kağıdı kadar cam var onuda böyle kazağa falan sardım kırılmayacak şekilde tam ortaya yumuşacık yere yerleştirdim. x-ray cihazında falan sorun çıkabilir mi çünkü onu aç çıkar falan zor olacak. bilgisi olan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kutulu flm değil kullandığın bir aletse herhangi bir sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kutusu falan hiç bişisi yok. normal bir cam bi alet için gerekli onun boyutunda olduğundan. umarım sorun olmaz gerçi ingilteredeki havalimanında direk girerken x-ray cihazı yok ama bilmiyorum kontuvardan giderken var mı yok mu bilmiyorum. zaten nasıl bir güvenlik sistemi var. anlamış değilim. ayrıca tşkler.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 camın yanında plastik ya da metal (c4e benzetmeseler bari:D) bir şey yoksa sorun olmaz herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ohoy geçtim geldim. antalyadayım sadece didgeridooda sorun çıktı arkadaş bütün heryeri gezdim ettim havalimanı içinde en sonunda aldılar. bagaj alımını yaparken ilk didgeridoo gelince millet "o ne lan" gibisinden baktı :D hauzh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 naylon sardırsaydın çevresine 8 melyona sarıyolar havaalanında.. ben içi kablo dolu bi çantayı sardırıp öyle geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar