Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 arkadaslar herkese selam ben bir sphere kurdum ama nedense sehirlerde tabela ve kapılar yok buna en kısa nasıl cozum bulunabilir sphereworld degisttirsem olurmu olursa nerden bulabilirim guzel bir world?[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sphereden anlamam ama safe mode damısın?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 aratirsan baya gusel worldler bulursun , varolan sorunun sphereworld unun karaborsa olmasıdır en kısa sürede yenile.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yenilemeyi bende dusunuyorum ama iste sorunda orda saglamn bir sphereworld nerden bulacam ? elinde olan ark varsa yollıyabilirmi acaba? msn adresim [email protected][signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Spherede iki dunya var belki yanlis dunyadasındır çünkü kapılar ve bacalar orada yok. Yada senin world baştan sakatmış. Spherein orijinal worldu kur.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyArwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Sphere Pvp worldundesin çok fazla nudgedown yada up yapmış olmalısın...[signature][hline]Right Foot Lets Stop Left Foot Lets Stop Freeze Everybody Clap Your Hands Reverse Everybody Clap Your Hands [ img ]http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/liv-tyler/liv-tyler02.jpg[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar