Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Elimde şimdi bir 3510i var, bunu 3 ay sonra satsam ne alayım ?
N-Gage kesin diyorum kendi kendime, ancak kamera da olsa fena olmazdı diye düşünüyorum, 3650'ya dönüyorum. O da yavaş ötesi (bir programı açması 11 sn sürdü, bende aynı program 2 snde açıldı). Kısaca :

N-Gage - 3650 - Yakında çıkacak yine böyle fiyatı, fonksiyonları olan iyi bir telefon

Hangisi ?

[Bu mesaj flyblast tarafından 28 October 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
3 aya fiyatlar çoook değişir
piyasada alınabilecek iyi teller:
7650
7210
6610(fiyat olarak çoook iyi ama kamerası takılıp çıkarılıyo,içinde takılı değil yani,kameraya çok önem vermiyosan bundan almanı tavsiye ederim,menüleride hızlı,küçük,rahat bir telefon,520 milyon bulabilirsin)[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

• 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Konuyu açalı çok olmuş ,ama yeni konuya gerek yok diye buraya yazayım :

N-Gage , 3660 ,6600. Bunların özellikleri neler ? N-Gage .rm uzantılı video dosyalarını oynatır mı ? (mp3 lerinden 1 mb kadar daha büyük klipler için)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben 3650 kullanıom gayet memnunum n-gage alma çok büyük 3650 de ööle ama n gage daa büyük 6600 güzel telefon ama oyunparki.com dan flm oyun yükleyemedm ben heralde .jar uzantılı oyunları indirmio (tam emin değilim) .sis kullanıo sadece bence 3650 yada 3660 al[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
3660 ile oyun oynanır mı düzgün olarak (tuşlar açısından) ? (N-Gage alacaktım adam artık gelmicek dedi, tek seçenek olaraktan) Memory card yüklenir mi ? (yanında gelen 16 mb mı ne varmış, o kadar az değil, 64 mb gerek en azından)[signature][hline]

[Bu mesaj flyblast tarafından 19 Mayıs 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
669987[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
??

Neyse, True Tones nedir ? 3660'a 64 mb hafıza kartı yüklenir mi ? Öyle bir lüksümüz yoksa nereden n-gage bulunur ? (artık gelmiycekmiş)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
??

Neyse, True Tones nedir ? 3660'a 64 mb hafıza kartı yüklenir mi ? Öyle bir lüksümüz yoksa nereden n-gage bulunur ? (artık gelmiycekmiş)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
flyblast, 19 Mayıs 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
3660 ile oyun oynanır mı düzgün olarak (tuşlar açısından) ? (N-Gage alacaktım adam artık gelmicek dedi, tek seçenek olaraktan) Memory card yüklenir mi ? (yanında gelen 16 mb mı ne varmış, o kadar az değil, 64 mb gerek en azından)

ben 128 lik aldım bi mmc gayette iyi çalışıo 3660 tuşları normal 3650 nin yuvarlak zaten 3660 ta ve 3650 de 5 yünlü ok tuşları war onlarla da oynayabiliyorsun[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 24 Mayıs 2003 17:42 tarihinde demiş ki:
A3618 120 milyon
özellikleri:
Saati gösteriyo
mesaj atıyo
...
kafa yarma

ZHuaMZuhSADUhZHAUHZUha yardın gece gece[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
3650 si olan bir arkadaşta oynadım birkaç oyun, çok da feci değilmiş dışardan gözüktüğü kadar (ama bazı oyunlarda ve arama yapana kadar baydı). 3660 da düzgün tuşlar var da, çok yakın birbirine, mesela 4 e basacağım yere 5 ya da 7 ye falan da basabilme olasılığı çok mu ? Çok küçük geldi tuşlar çünkü.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...