Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team KOLBASTI vs Team AKP tarih güncellendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır cm olucak ama adamlar 4 kisi oldugu icin cm yapamadık. oyuna girilmeden ban ve pickler yapıldı

herkes oyundan once kararlastırılan karakterlerden secti kendi takımı icinde.
Mesaj tarihi:
adamimiz erken cikmak zorunda oldugu icin ve 4 kisi calimayacagi icin oyle yaptik yoksa cm oynuyoruz normalde.

neyse ilk mac bitti.

team akp kazandi tebrik ediyoruz.

ancak turnuvada oynamiyacagini soyledi kaptanlari diger oyuncular oynamaya devam edebilir yada nasil isterlerse oyle yapabilirler.
Mesaj tarihi:
sponsorumuz ventriloya tşkler
http://img232.imagevenue.com/img.php?loc=loc375&image=45552_pics_788_123_375lo.jpg
http://img232.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-5603/loc375/45552_pics_788_123_375lo.jpg
Mesaj tarihi:
bLaQ said:
"RMK olursa biz oynamıycaz, bi daha da maça çıkmıcam bu turnuvada." Bence anlaşılması kolay bi cümle. Bi karar değişikliği yok..

karı gibi takımsınız olm
Mesaj tarihi:
Slat said:
O degil de insanlarin 5 kisi cikaramadigi turnuvaya katilmak isteyenlere ´ olmaz yer yok. ´ demek de cok guzelmis.

Yeni bi sürü takım kurulmasaydı herkes daha fazla yedekli olucaktı. Spesifik zaman dilimleri olucaktı. Bu kdr saat üstüne tartışma olmucaktı, ama yedek olunca asla oynayamıycaklarına inandılar.
Mesaj tarihi:
14.03.2009 16:18:08 Erkin chn ', Feyyaz rmk atsak herkesin gelecegi saatte iyi olurdu verdim 3 puani
14.03.2009 16:18:10 chn ' Feyyaz, Erkin ben mi düştüm. bizim takımdan biri mi düştü bizim hatamız ne
14.03.2009 16:18:11 Erkin chn ', Feyyaz tebrikler
14.03.2009 16:18:33 chn ' Feyyaz, Erkin insan gibi isteseydi rmk i yapardık emin ol, maçtan önce dışardan adam al diyen de bendim
14.03.2009 16:18:34 Erkin chn ', Feyyaz bi hataniz yok agir siktiniz tabirinizle hehe
14.03.2009 16:18:38 Erkin chn ', Feyyaz benimde bi hatam yok
14.03.2009 16:18:44 chn ' Feyyaz, Erkin ama turnuva benim, kuralları ben koyarım tavrı yapıyosun cocuk gibi
14.03.2009 16:18:44 Erkin chn ', Feyyaz adamlarimin gelmemesi benim sucum degil
14.03.2009 16:18:50 Erkin chn ', Feyyaz ama disardan adam alma olmicak
14.03.2009 16:18:57 chn ' Feyyaz, Erkin istersen puan werme, ben rmk yapmıcam başka da maça çıkmıcaz turnuvanda sen bilirsin

lafin orjinali burda...bundan onu anladim yanlis anlatmis olabilirsin sorun yok.
Mesaj tarihi:
elesso said:
bLaQ said:
"RMK olursa biz oynamıycaz, bi daha da maça çıkmıcam bu turnuvada." Bence anlaşılması kolay bi cümle. Bi karar değişikliği yok..

karı gibi takımsınız olm

Boş yorumlar yapmak için quote alma bari, biz 5. oyuncuyu almasını istedik, hatta 50 kere söledik 4v5 şanslarının olmuycaını, tharkas dışardan oyuncu alınmamasını istediği ve diğer takımlara da bunu direticeği için almamayı seçti. Ayrıca 7-8 kişilik takım kaç gün önceden belli maç gününde 5 kişi online olamıyosa turnuvada "beni de yaz abi beni de yaz ben de oynuycam ona göre" den öte bişey gerektiriyor.
Mesaj tarihi:
bundan sonra öyle olmuş zaten. Pazar tharkas olmuycakmış, cumartesi akşamı da yapmak istemeyenler oldu bizden, ki mantıklı bi gerekçe.. 15:00 olabilcek en ii saatti.

edit. Bizim takım 6/6 kişi geldi bu arada, o kdr da zor deil : )
Mesaj tarihi:
Amma büyüttünüz olayı ya. Kavga etmenize gerek yok . Oyunun kopmasından çok gelmeyenler üzdü beni.

(Kim söyledi kim söylemedi bilmiyorum ama )
gelmiyecek olanlar en azından şuraya bir mesaj atabilirdi. Bizde 4 kişi oldugunu görüp tarihi değiştirirdik. Ayıp yani gelmiycem demeyip ortadan olmayanlar olursa böyle bu turnuva yapılamaz...
Mesaj tarihi:
simdi, oncelikle bir yanlis anlasilmayi duzelteyim. ben hataliysam beni de erkin duzeltsin. ortada gelicem diyip de gelmeme ya da 5 cikaramama durumu yok. sadece blaq'in direttigi bir saat var, biz de ona uyamadik. erkin de yumusakbasli bir adam oldugu icin ustelememis, "ne olucak lan" mottosuyla ciktik maca. yoksa gun ortasinda 5 kisi cikaramayacak takim coktur su turnuvada.

takimdan zaman sinirlamasi olan biri ise benim. 5 hafta onceden ayarlanmis programimi, sadece bu mac aksam olacak diye ogleden sonraya alip, sonra 2. kez degistirdikten sonra, son gun tekrar ilk saatine alamazdim, kimse kusura bakmasin. tasaklarinizin keyfi de bir yere kadar. he kaldi ki erkin mahcup olmasin diye yarim saat de gec gidip ebesinin ami kadar laf yedim, ona ragmen hala oyun baslamadan bik bik edildi orasi da ayri. onun sebebi de 15.00'te baslayacak denen macin 6. oyuncu gelsin diye 15.40'ta baslamasi. eger adam dusmeseydi benim alarmim kuruluydu, 16.10'da cekerdim fisi. kimsenin ayak diremesi icin programimi bozamam, erkin kadar anlayisli degilim, sorry.

kaldi ki, bu turnuva olayinda da gereksiz kasintiyi da bir salin. az bir gevseyin. boyle abuk subuk olaylardan da gerginlik cikarmayin, komik oluyor.
Mesaj tarihi:
Bilmediğin şeyleri anlatayım öğren o zmn.
Maç pazar akşamı dedi erkin tamam dedim. Uymuyo cumartesi akşamı olsun dedi tamam dedim. Cumartesi de uymuyo dendi, 13:00 dediler tamam dedim. 13:00 olmaz Cuma gecesi olsun dediler, e bokunu çıkardınız diyip saati ben koydum erkin e de sordum tamam çıkarız dedi ve saati deiştirmemeye karar verdik, bi diretme falan yok bu bir.

Cumartesi 15:00 ve Pazar 22:00 den daha fazla adam çıkabilecek bi saat yok. Bu iki.

Maç 15:40 da başladı ha? Ben böle yalan görmedim. 15:00 de Adamımız gelicek dedim, erkin 4 kişiyiz biz de başlıycaz, beklemicez dedi. İyi dedim 15:05'te o oyun başlamıştı. Hadi diğer şeyleri bilmiyosun diyelim, ben böle yalan görmedim. Yada saatin bozuk. Bu da üç.
Mesaj tarihi:
yazılanları okumaya bile gerek yok, biz haklıyız ve siz lafımızı çalmışsınız

Mum_Chamber said:
erkin de yumusakbasli bir adam oldugu icin...

"YUMUŞAK BAŞLIYIM AMA UYSAL KOYUN DEĞİLİM"
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=124786&cat=140&dt=2009/01/30

bundan sonra her takım için cuma cmts pazar, 14.00 - 22.00, 6 farklı alternatif, bir kere seçilsin, dışına çıkılmasın, hatta tüm maçların programını toptan yazın, nasıl olsa illa ki uymaz diyen çıkacaktır en azındna yüz kere değişmez
Mesaj tarihi:
Abi biz kazanamıcaz ki Cremalar kazanıcak diyorum ben, kupa hırsım yok. Ne bekliyodunuz ki, 50 kere 1 adam alın 4v5 olmaz şansınız yok dedik, dinlemediniz. Hatta blackchaos achilles fln yokken yerine tungharm ı alalım mı dedi erkin onu bile kabul ettim, o tarz bi hırsım olsa kabul etmem. Ama 4 kişi çıktıkları maçı kaybedince bu kdr şaşıran ve agresifleşen takım görmedim ben. Devamlı ben laf yiyorum yok saati deiştirmişim bilmemne. 3 Saat ve değişik gün istediniz anlaşamadanız sonunda en çok kişiye uyan saati seçtim ve biz 6/6 kişi online olduk. 5 kişi çıkaramayıosan bu senin takımının suçu. İstersen 4 yıl önceden program yap, o zmn ben ilk hafta oynayamam diceksin, Black beşiktaş maçı war akşamına olmaz dedi mesela gene de gelmedi. Hatta bunu geçtim, saat 1'de bizim 5 kişi MSN'de bekliyo, erkin takımından kimin gelip gelmiyceini bile bilmio, sabahında gelemicem abi ben diye mesaj atanı saymazsak. Neyse bi daha bu thread e bişey yazmıcam çünkü herşeyi götünüzden anlıyosunuz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...