sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Torrent'te olduğu gibi her downloada tek tek limit koyabileceğim bir download manager var mı aceba? paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 netlimiter kullanıyorsan onunla yapabilirsin. Örneğin flashgetle dl yapıyorsun diyelim. Net limiterda flashgetin kaçla çektiğini limitliyorsun normalde. Fakat 2 kere tıkladığında dosyaları çektiğin serverların iplerini göreceksin. atıyorum 3 tane dl varsa ordan hepsini ayrı ayrı limitleyebilirsin. Tabi sadece onun için konuşmuyorum. Browserda dl yaparkende sitelerin açma hızı hertürlü düşecektir aynı şekilde ordan browserın tamamı değilde çektiğin server ı limitlersen sayfa açışlarında problem olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 IDM de var limit koyma ama her downloada var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar