devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 nebula faction scripti hakkinda birsey soracam // Tagger: 040079abb // ---------------------- // Shamino: 04009163d // Jakama: 04009149f // Daxantec: 040091450 // Arcanum: 04009139c bunlar taslara verilecek uidler dimi ben bunlarin tagger olaninin uid ini verdim ama obur 4 unu vercegimiz itemi bulamdim yardimci olurmsuunuz[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bunun açıklaması daha önce forumda vardı Not : İmzandaki Vikingli lafını değiştir Bir Viking olucak viking bir ırk tır ülke değil.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AgesDear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onun viking ulke :D saka bir yan bunu burda yazmasaydin bali :D yine saka bir yana onun onda onemli bir yeri var yani o vikinkli onun ark sindi o ona ole vikinklider iste iste o arkin bi lafi vardi ole :D devils seni ii kurtardim [Bu mesaj AgesDear tarafından 20 Mayıs 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj AgesDear tarafından 20 Mayıs 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ////////valla ne tahmisn ama UP UP UP///////// neyse eski arklar baska oluyo ages iiki varsin ama yanlis yamissin hemen duzelt AAAAAAAAA[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AgesDear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 oncelikle bu faction sistemini hiç kullanmadim benim faction sistemin sphere in icinde gelenin biraz eklentiler yaptim yaniyanisim olabilir tagger i bulmsuun aferim d:D simdi sira geldi oburlerine i_brnx_factionstone den 4 tane koyuyosun herbirine bir her birinin uid lerini onardan birni yapiyosun ama daha fazlasini bilmiyom yani hangileri birbirine gicik gidiyo hangileri can dostu bilmiyom hataa bole biesede olmayabilir ama ben yeni bise yapcam craftlar icin kimse savas acamayacak neyse bu + bilgiyide verdiktan sonra bye bye dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing nebula faction × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
AgesDear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onun viking ulke :D saka bir yan bunu burda yazmasaydin bali :D yine saka bir yana onun onda onemli bir yeri var yani o vikinkli onun ark sindi o ona ole vikinklider iste iste o arkin bi lafi vardi ole :D devils seni ii kurtardim [Bu mesaj AgesDear tarafından 20 Mayıs 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj AgesDear tarafından 20 Mayıs 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ////////valla ne tahmisn ama UP UP UP///////// neyse eski arklar baska oluyo ages iiki varsin ama yanlis yamissin hemen duzelt AAAAAAAAA[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 oncelikle bu faction sistemini hiç kullanmadim benim faction sistemin sphere in icinde gelenin biraz eklentiler yaptim yaniyanisim olabilir tagger i bulmsuun aferim d:D simdi sira geldi oburlerine i_brnx_factionstone den 4 tane koyuyosun herbirine bir her birinin uid lerini onardan birni yapiyosun ama daha fazlasini bilmiyom yani hangileri birbirine gicik gidiyo hangileri can dostu bilmiyom hataa bole biesede olmayabilir ama ben yeni bise yapcam craftlar icin kimse savas acamayacak neyse bu + bilgiyide verdiktan sonra bye bye dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar