Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=133619&cat=160&dt=2009/03/10 Nihat Doğan'ın çıkış parçalarını hatırlayan var mı? "aa aaaaa kırdııın kalbimiiii, aa aaaaa gel al gönlümüüü" ve bir devrim niteliğinde olan Benim olmazsan taciz ederim Bana gelmezsen kapına gelirim İnadım inat bunu biliyorsun Benim olmazsan hayatını zehir ederim (son mısralardan pek emin değilim) Bu adam şimdi şerefiniz varsa AKPye oy vereceksiniz diyor. Gel de gülme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 O_o O ne lan.Lafı yapıştırmışlar istanbulda kendi şerefini temizle diye ama işte altından kalkamayacağın laf edersen böyle oluyor.Biri seda sayanı azına çarpar öyle oturursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 cıks cıks cıks bir patiye yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 böyle pis laflar döner dolaşır bi yerinde patlar haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bunların zekasıda bu kadar işte hey allahım ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 SIEG HEIL SIEG HEIL SIEG HEIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Nihat Doğan Teolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İlk defa izliyorum böyle bişeyi. ''Beni gözüne kestirebilirsin allahı nasıl yeneceksin'' diyor. Wtf nihat doğan god mode açmış.Yahu biri şu adama az kurtlar vadisi izletsin moda girmiş resmen.0 zeka ile ancak bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 cem ipekci bile neler dedi zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 akp 53% alacakmis zaten kaynak akp yandasi baykal herifler ne bu daha fazla daha fazla diye tuturuyolar demekki isi aceleye getirip bi an once tr yi yok etmek istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bu adam vaktinde yurtta sulh barışta sulh demiş bi adam ya. Takmayın fazla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar