Kithnos Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Merhaba beyler bayanlar , İstanbulda en uygun fiyata paintball malzemeleri nerden bulurum. Kask ve sprey almak istiyorum fiyatlar uygunsa , cok sık oynamam ama oynayınca zevk almak istiyorum , dandik kasklarla malum , hemen buğu oluyor ve 5 dk sonra oyundan butun zevk gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Karakoy Everestten bulabılırsın. Tıppmann Custom 98 ı sanırım kask ıle beraber 200 cıvarı almıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 nerde tam olarak, adres var mı , karşıyı bilmiorm pek . sorsam gosterirler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=kurumsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sitelerinde dedigin seyin fiyatına 620 lira falan demişler , ben mi yanlış bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bu yaz aldım ben 200 civarı bır fıyata baya zam gelmıs heralde gercı bız 4 5 tane almıstık bırazda ındırım yapmıstı ama 400 tl kadar degıl tabı bu ındırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 karaköy iskelenin çaprazında sorduydum.iyi fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Altunizde Game İstanbul buğu yapmayan kask getirdik diye mail attı ama gidip deneyemedim daha. Sahası falan çok güzel ama her gün de yıkanıyor diye biliyorum malzemeler kıyafetler falan ama insanın kendisinin olunca farklı olur tabi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 CapN said: Karakoy Everestten bulabılırsın. Tıppmann Custom 98 ı sanırım kask ıle beraber 200 cıvarı almıstım. vışş everesti nirden biliyorsunuz yov tam bir karaköy esnafıdır pazarlık fln yaparsınız gidin şiddetle tavsiye ediyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Tyrael said: Altunizde Game İstanbul buğu yapmayan kask getirdik diye mail attı ama gidip deneyemedim daha. Sahası falan çok güzel ama her gün de yıkanıyor diye biliyorum malzemeler kıyafetler falan ama insanın kendisinin olunca farklı olur tabi^^ game istanbul kral mekan evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 boya ve top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bugu yapmiyan kask alicam zaten ben de , terman diye geciyor sanirim , bir de sprey lazim ..bu game istanbul dediginiz oynatan bir yer sanirim , satan bir yer degil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bu yapmasın istiosan eğer sıvı sabunu dök süngere hafif ıslat kaskın üstünden bi geç sonra bırak kurusun daha da buğ yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Burax said: CapN said: Karakoy Everestten bulabılırsın. Tıppmann Custom 98 ı sanırım kask ıle beraber 200 cıvarı almıstım. vışş everesti nirden biliyorsunuz yov tam bir karaköy esnafıdır pazarlık fln yaparsınız gidin şiddetle tavsiye ediyorum (: Filmciyim genelde ayyakkabı mont ordan alıyorm :) Atlas & Everest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar