Holysuffer Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Oyuna giremiyorum iş yerindeyimde kac gundur bekliyoruz geldimi acaba classlar bugun acıldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Şu anda yok..Zaten yarın falan diyorlar, bilmiyorum nekadar doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 server daki sorunlar çözüldü die biliom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bugün gelmiyo muydu yaw? pfft hazırlamıştım kendimi o kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bugün geleceklerdi.çarşamba günü :) slayerim bashibazouk ile orc kesmeye başlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 server açılınca oynama şansı olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 T1'de X tane Choppa'nın Y tane Warrior Priest ile karşılaştığında yaşadığı hüsran: PRICELESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 arkadaşa ch yardımı yapim dedim. gittim yanına. bi baktım 20 tane choppa. lan spawn olan hero u göremedim be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 call to arms denilen eventler toplamına baktimda adamlar hazirana kadar düşünmüşler güzel bişi ok. ama diğer ana şehirler hazirana kadar yok demek bu kötü. bilgisi olan var mı ayrıyetten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 şehirlerle ilgili bişi yok daha. hala gıcık chaos şehrinde dolaşmk zorundayım. gönül isterki gidim orc diyarında dolaşim ama yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 O şehirlerin olmaması RvR'yi de aksatıyor. İki farklı koridordan fort alıp üçüncü koridorun capitaline saldırıyorsun falan, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 şehir olmadıı için tier4 orc yada elf haritası yapmak mantıksız gelio (item kasmadıım sürece) çünkü kazansakda, kitlesekde capital yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
renovatio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bişi sorcam yeni sınıflar hs. dışında herkesin hesabında tam olarak nezmn açılcak bilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu hafta içi açılması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
renovatio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu sana 2. soruşum ama walla hergün oyuna girerken dua ediom açılmıştır inş die :D kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 önemli diil bebeim... her zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 T4'e gelmeye başladılar bakalım nasıl olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 geçen t4 de bi tane slayer kestim... artık nası bi gaz almışsa lvl 26 olarak gelmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Slayer ve Choppa 15:15'de sunucularla birlikte açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hehe yine t1 curcunası olacak desene. 1 hafta önce acamaytan bi tomar insan simdi yine slayer /choppa acacak. pffft kurtuluş yok bunlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 slayer ve çoppa yı ben beğenmedim öküz gibi aoe vuruyo lan bunlar? sorc ile bw gereksiz kaliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
renovatio Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 açıldımı açıldımı :DD:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yea... hadi git oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 r20 civarındaki tecrübeme dayanarak sölüyorum. bunlara 1 veya 2 sonraki patchte nerf gelir hem eşşek gibi mdps'lerin en sağlamları bunlar hem de üstüne öküz gibi damage vuruyolar, üstelik de aoe healer olarak yüksek level bi slayer'a kol kanat gerdiğimde, senaryoyu %90 kazanıyoruz. ama mesela karşıda 4-5 choppa, bizde 2 slayer olunca kaybediyoruz falan. ikisi birbirine eşitler ama ikisi de diğer class'lere göre güçlüler bence kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yalan yanlış konuşuosun. bence hala en güçlü BW. edit: ayrıca, hiç bi choppa ve slayer, hiç bi tankı kesemez. Rdps leri kesemez(en azından çok zor). SCları yüzde doksan kazanmalarının sebebi healer ve (bazen, yanına yaklaşırlarsa) BW leri kolay kesmeleri. yani demek istediim hala bi denge var. nerf gelcekse önce allah katından atan BW lere gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar