Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 lol bi kıza güvenmişsin. sorun orda zaten : ) kızlar doğaları gereği ezik olduklarından, kendilerini daha iyi itip kakabilen (fiziksel olarak demiyorum. hoş onu seven de var tabii) erkekleri severler. kendi ayakları üstünde durabilen kız nerdeyse olmadığından (popomdan bir numara uydurmam gerekiyosa %1 filan derim), hepsi ezik diye düşünücen. dediğim gibi "kötü davran" demiyorum, ama alpha male olmazsan beğenmiyorlar. "herkes yerini bilecek" yani :P ha o %1 den birini bulursan öm at ben ilgilenirim. heh. bide. "sevmediğim biriyle ilişkiye girmek masturbasyon gibi" demişsin. yani ne desem, bir tespitte bulunucam ters anlıcan : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İlle birileri çıkıyor insanın karşısına önemleşeceği.Kızlar ezik midir bilmiyorum ama olmayınca olmuyo.Olursa da güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 size değer vermeyene sizde vermeyin bu kadar basit bu işin reçetesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sanırım yatağa atamadın kız bu ve oysa eğer daha çok pişman olucaksın . hayatta kaybetmeyi öğrenmek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Jadelith said: bide. "sevmediğim biriyle ilişkiye girmek masturbasyon gibi" demişsin. yani ne desem, bir tespitte bulunucam ters anlıcan : P Merak ettim tespitini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar