feiticiera Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ben hayatta kusmam diyip Hayatımda yaptığım tüm hataları kusuyorum Utanmıyorum da Ayılınca Ayılmamak istiyorum Yapabildiğim tek şey bu aslında Mahcubum beni büyüten insanlara Mahcubum kendi yansımamda duran tipsiz adama Mahcubum önümde duran aynaya Yapabildiğim tek şey susup hayal kurmak aslında Çünkü bir şişe Chivas Regal içtim hayatımı çok feci bir süzgeçten geçirdim Sevgili insanlar anladım ki sonunda Bir şişe daha içmeliyim I love you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 beğendim güzel olmuş.yazılarının devamını bekliyorum o.O (tu) ayrıca :)-D yarasın ve lütfen paylaşımcı ol ara beraber içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çok güzel olmuş ellerine sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Netcafe said: beğendim güzel olmuş.yazılarının devamını bekliyorum o.O (tu) ayrıca :)-D yarasın ve lütfen paylaşımcı ol ara beraber içelim Ayıpsın :) Teşekkürler yorumalr için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 şivas regal değil de bi büyük güzel olurdu oraya. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar