madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Diğer bölümlerde bir sorun yok ama buraya mesaj atma yetkimin olmadığına dair bir mesaj alıyorum bunun sebebi nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bolumden banlenmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yazdığımın madcow'la alakası yoktur direk ben yazıyorum; Bende öyle düşünmüştüm demekki dingil kermit nerdlük hariç hiçbirşeyden anlamamasına rağmen buranın modu yapılınca, bazı konularda bazı yorumlara dayanamamış. Peki sorun değil bende meraktan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 mesela, genelden banleniceksin yakinda, hem sen hem de madcow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 özel mesajı kullanmayı düşünmek bu kadar mı zor? akila akula aquila +1 demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Zaugna ya küfür ettiğin banlandın dostum bu bölümden hatta mesajında da banlayın beni felan da yazdın hatırlıyorsan lol. şakamısın nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kermit lan yeni madalyan gözünü alıyor adamın, parlatıyonmu naapıyon saat başı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar