madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Diğer bölümlerde bir sorun yok ama buraya mesaj atma yetkimin olmadığına dair bir mesaj alıyorum bunun sebebi nedir acaba?
madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yazdığımın madcow'la alakası yoktur direk ben yazıyorum; Bende öyle düşünmüştüm demekki dingil kermit nerdlük hariç hiçbirşeyden anlamamasına rağmen buranın modu yapılınca, bazı konularda bazı yorumlara dayanamamış. Peki sorun değil bende meraktan sordum.
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 mesela, genelden banleniceksin yakinda, hem sen hem de madcow.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 özel mesajı kullanmayı düşünmek bu kadar mı zor? akila akula aquila +1 demek istiyorum
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Zaugna ya küfür ettiğin banlandın dostum bu bölümden hatta mesajında da banlayın beni felan da yazdın hatırlıyorsan lol. şakamısın nesin
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kermit lan yeni madalyan gözünü alıyor adamın, parlatıyonmu naapıyon saat başı:D
Öne çıkan mesajlar