Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloggy

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Ehm... yıllardır yapmak istediğim şeyi sonunda yapabildim. Şöyle cicili bicili bi blogum olsun istemiştim yaptığım müzikleri paylaşmak için ve yaptımda. zevk için yapıyorum hemde kendimi geliştiriyorum.
Böyle bi mutluluk saçıyorum etrafa garip bi şekilde bu olaya girdim gireli.
Bugün açmıştım bide ^^
Konuyada nereye açacağım konusunda da takılıp kaldım.
İçerik müzikle ilgili, dedim müziğe mi açsam
sonra baktım blog falan internetlede ilgili
diğer yandan yılların arzusuydu çok istiyordum böyle birşeyi cartta curtta derken buraya iğneleyi verdim.

ehem buda linkimiz :
http://cuharaiyimis.blogspot.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hoşuma gitti yaptıkların.

Öncelikle tebrik ediyorum seni, cünkü 6 sene gibi uzun bi süre piyano çalmaya verdiğin aradan sonra, kendi cabanla yeniden bu işe girişmen ve kendini eğitmen büyük cesaret ve azim ister.
Ben de yaklasık 4 sene önce bırakmıstım piyano calmayı, suan her ne kadar pişman oldugumu hissetsem de seneye baslamayı umuyorum.Senin gibileri gördükce de pismanlıgım artıyo, imreniyorum.
Herneyse,blogun da hayırlı olsun=)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkür ettim, ama bence seneyi beklememelisin. Eğer diyorsan "çok meşgulum bu aralar şu var bu var zaman ayıramam", bence genede en azından hafif pratikler yapmaya başlamalısın. Ben nasıl pişman olduğumu hatırlamak bile istemiyorum. Ne kadar erken o kadar iyi olur =)
umarım bu hevesimi hiç bi zaman kaybetmem, klavyemi ilk aldığım günden beri aynı heyecanı taşıyorum. Bazen çok zor parçaları çalmayı deniyorum böyle özeniyorum -kendi egomu okşamak için- ki haliyle beceremiyorum :P bi moral bozuluo o an ah diyorum keşke bırakmasaydım şimdiye bu parçaları çalmıştım. Ama sonra bi azim geliyor daha basit şarkılardan kendimi geliştirmeye başlıyorum. Umarım başlarsın en kısa zamanda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...