deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yurtdışına satış yaptığımda paramı hani yolla almam daha güvenlidir? İkisi için de soruyorum, paypal gibi dispute, chargeback vs. yapma olayı var mı iki sistemde de? (Olmaması daha iyi) Son olarak mesela western union'la hallettim işimi diyelim, transferi izleme ya da sorgulama şansım nasıl oluyor? Yani para geldi mi gelmedi mi nasıl anlayacağım? Ve gelen parayı western unionla sözleşmeli istediğim bir bankadan çekebilir miyim? Yoksa belli bir bankaya mı yolluyorlar illaki? Özetle western unionda paranın gönderilme ve çekilme aşamaları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 en iyisi ve en ucuzu direk bankalar arasi wire transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 western unionda karşıdaki sana yakın bir banka seçiyor sende gidip parayı alıyorsun ordan. instant geliyor zaten. ama ucuz değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 western in sitesinden kontrol edebiliyosun karşı taraf sana verdiği numara ile,chargeback olayı yok.parayı alacak tarafdan hiç bi kesinti olmaz ama para yatıran tarafa yatırdığı miktara göre kesiyo. moneybookers da belli bi miktar olmazsa parayı çek tarzında yollamıyolar bunu biliyorum.aynı şekilde bunda da para yollayan tarafa bi miktar kesiyo. bu miktarlar sitelerinden öğrenilebilinir. edit:şimdi bakdım western için ptt den de işlem yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ne kadar kesileceği önemli değil de, bankayla, ordan oraya para transfer etmekle uğraşmak istemiyorum pek. Wire transfer tam olarak nasıl gerçekleşiyor bilemiyorum açıkçası, benim XX bankasındaki hesabıma aynı yurtiçinde para havale ediyor muşum gibi mi para yatırılıyor yoksa ıvır zıvırı var mı? Bir de netten ya da telefonla paranın yatıp yatmadığını öğrenebiliyorumdur sanırım? Çünkü western ya da moneybookers gibi anlık gerçekleştiğini düşünmüyorum bankalar arası para akışının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar