Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Stüdyo Kayıtları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar. Şimdi zaten keman hastası olduğum için cinematic müziklerinden tutunda oyun içi müziklerin mutlaka kayıt sırasındaki videoları vardır. Yani kısaca bu OST lerin kayıt stüdyosundaki videolarını görmek istiyorum. Kemanları, viyolaları...

Varmı elinde böyle bi video bulunan? Yada nerden bulabilceğimi önerebilecek? Google dan denedim ama sonuç alamadım.
Mesaj tarihi:
BU siteyi biliyordumda bak şimdi Vİdeos bölümünde kısa bi trailer var. İzlerken bile tüylerim diken diken oldu...

Bu kayıtların fulleri lasım işte bana. DVD side içermiyo sanırsam bunları :S
Mesaj tarihi:
dvdsinde var

ama collector's edition alman gerekio EoW albümünü. ^_^ çok harika bişi ztn videoyu dvd den nası export edeceğimi anlatırsan bi yere upload edebilirm.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
mp3 olarak var bende wotlk müzikleri aradıgın o mu bilmiyorum

müzikleri demio , aynı albümde 3.bir disk var icerisinde Echoes of War albümünün kayıt aşamasında yaşanılanları fln anlatan videolar var , blizzard ın composeri ile , emmience composer ekibinin buluşması kaynaşması , oturup notaları hödörödhrödö incelemeleri , sonra bunu yapsa yapsa bizim bi baba müzisyen var o yapar demeleri fln fişman ;p
Mesaj tarihi:
Ya bende bi soru sıkıştırayım araya Blizzcon 2007 varsa daha öncesi arena turnuvası videolarına nerden ulaşabilirim.. Blizzcon un sitesinde sadece 2008 görüntüleri var galiba..
Mesaj tarihi:
Ben indirmiştimde onları bulamıyorum şuan... Herhalde arşivin derinlerinde. Bulursam ahber veriyim...

Bu arada stüdyo kayıtlarını Scorch sağolsun hallettik. İsteyen olursa haber versin.
  • Yeni Oluştur...