Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Merhabalar. Şimdi zaten keman hastası olduğum için cinematic müziklerinden tutunda oyun içi müziklerin mutlaka kayıt sırasındaki videoları vardır. Yani kısaca bu OST lerin kayıt stüdyosundaki videolarını görmek istiyorum. Kemanları, viyolaları... Varmı elinde böyle bi video bulunan? Yada nerden bulabilceğimi önerebilecek? Google dan denedim ama sonuç alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 isine yarar mı bilmiyorum ama soyle bi sitesi var. http://www.echoes-of-war.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 BU siteyi biliyordumda bak şimdi Vİdeos bölümünde kısa bi trailer var. İzlerken bile tüylerim diken diken oldu... Bu kayıtların fulleri lasım işte bana. DVD side içermiyo sanırsam bunları :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 dvdsinde var ama collector's edition alman gerekio EoW albümünü. ^_^ çok harika bişi ztn videoyu dvd den nası export edeceğimi anlatırsan bi yere upload edebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 mp3 olarak var bende wotlk müzikleri aradıgın o mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Buyse said: mp3 olarak var bende wotlk müzikleri aradıgın o mu bilmiyorum müzikleri demio , aynı albümde 3.bir disk var icerisinde Echoes of War albümünün kayıt aşamasında yaşanılanları fln anlatan videolar var , blizzard ın composeri ile , emmience composer ekibinin buluşması kaynaşması , oturup notaları hödörödhrödö incelemeleri , sonra bunu yapsa yapsa bizim bi baba müzisyen var o yapar demeleri fln fişman ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Obah bisaniye araştırıyım hemen... Nası edildiğine bakıyım dönücem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ya bende bi soru sıkıştırayım araya Blizzcon 2007 varsa daha öncesi arena turnuvası videolarına nerden ulaşabilirim.. Blizzcon un sitesinde sadece 2008 görüntüleri var galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ben indirmiştimde onları bulamıyorum şuan... Herhalde arşivin derinlerinde. Bulursam ahber veriyim... Bu arada stüdyo kayıtlarını Scorch sağolsun hallettik. İsteyen olursa haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar