madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Merhabalar, MacBook Pro'mdaki ramlari 4 gb a çıkattığım için içinden çıkan 2 gb lık ramleri satıyorum. Samsung markalar, kullanıken herhangi bir problem yaşamadım yukarıda da belirttiğim gibi ram arttırımı yaptığım için satıyorum ramleri. Fiyat olarak 80 tl düşünüyorum. Genel piyasada şu an 120 tl civarında bu ramler ufak bir araştırmayla görebilirsiniz.Sembolik bir indirim söz konusu olabilir. İstanbul avrupa yakasında elden teslim edebilirim. Alıcı ödemek koşuluyla da her ile kargolama yapabilirim. Sevgi&Saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 madcow said: Fiyat olarak 80 tl düşünüyorum. Genel piyasada şu an 120 tl civarında bu ramler ufak bir araştırmayla görebilirsiniz. Yaptım ben şahsen ufak araştırmayı da, Kingston ve Bigboy RAM'ler 30-35 TL (1GB), Samsung'un sıfırını Türkiye'de bulamadım ama o da 15$ görünüyor yurtdışında. Türkiye'ye 20$'den geldi diyelim, eder yine 40-45 TL KDV ile. Senin gibi Macbook'tan çıkartıp Gittigidiyor'da, Donanımhaber'de satanlar var ki onlar da 25-30'a satıyor genelde. Sen "normalde 60 ama ben 40'a veriyorum" diyorsun, sanırım sıfırını abartıp ikinci eli sıfır gibi satmaya çalışıyorsun. Sıfırını da buldum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ya yanlış anlaşılma olmasın ne kazıklama girişiminde falan bulundum ne de fazla göstermeye çalıştım fiyatını. Netten arattıktan sonra ilk çıkan şu sitede ve bu sitede o ikisinin yaklaşık 120 falan ettiğini gördüğüm için öyle bir fiyattan koydum. samsung bulamamıştım. mac dünyası forumumda 2x512 lik macbooktan çıkma ram'inde 35 tl 'den satıldığını görünce 80'den koyup pazarlık payıyla 70 tl'den satmayı düşünüyordum ki söylediğin gibi macbooklardan çıkartılıp satılan ramler 25-30 tl den satılıyor genel olarak, ikinci el samsungları satanlarda bende fiyatı 60 tl ye çektim. Şu son yolladığın linkte 25 ytl görünüyor sıfırı da ben sıfırı şurada bu fiyata buldum. Yurt dışında da şöyle fiyata buldum. Burada nasıl 12+kdv onu pek çözemedim. Neyse ben gittigidiyor da aynı özelliği sahip satılan ramlerle aynı fiyata çektim. Sağol düzeltme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Önemli değil, ya zaten kazıkçı gibi durmuyordun üslup olarak da, fiyat fazla geldi gittim baktım doğru çıktı, belirtiyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar