Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW - Preview


arcane

Öne çıkan mesajlar

Bir yerde okumakta olduğum ön izlenimin önemli noktalarını size özetliyim :

-Şu an bir hesapta 10 karakter yaratılabiliyor.

-Yükleme ekranı olmayacak.Bir yerden bir yere geçerken beklemiyeceksiniz.

-3D oyunlarda arkaplanda gözüken dağ gibi ortamlar olur ancak onlara asla ulaşamazsınız, bu WoW ile tarihe karışan bir olay.Uzakta bir dağ mı gördünüz ? Ulaşması çok zor olabilir ancak ulaşabiliyorsunuz.Kısacası gördüğünüz her yere gidebilirsiniz.

-Oyunda sadece para için satılan objeler yok, maceralarınız sırasında bulduğunuz her obje dünyadaki birinin işine yarıyor, isterseniz satarsınız isterseniz o kişiyi bulursunuz bu size kalmış.

-Npc (bilgisayar tarafından kontrol edilen karakterler) ilişkileri çok gelişmiş.Yazdığınız cümlenin sonuna koyduğunuz bir soru işareti bile Npclerin sizle ilişkisine olumlu katkıda bulunabiliyor, aynı şekilde kötü etkiler de mevcut.Yaptığınız bir dans veya hoşçakal demek için el sallamanızın bile sizin öbür oyuncularla iletişiminizi güçlendirmek için animasyonu yapılmış.

-Yeni oyuncular oyuna büyük şehirlerden uzakta bir yerde başlayabiliyorlar.Burada oyunu öğrenmeleri Npcler tarafından sağlanıyor ve ufak, tanıtım amaçlı görevler alabiliyorsunuz.

-Oyun şu an Pentium 3 - 800 Mhz ve ucuz bir ekran kartıyla düzgün bir şekilde çalışabiliyor.Ama tabii bu her grafiksel ayrıntıdan yararlanabileceğiniz anlamına gelmiyor.Daha fazla ayrıntı için daha iyi bir sisteme ihtiyacınız olacak.

-Beta testinin başlangıç tarihi hala belli olmamakla birlikte beta testlerinin aylar sürecek olsa bile oyun tamamen düzgün çalışıncaya kadar devam edeceği belirtiliyor.Oyun şu an alpha aşaması denilen beta öncesi durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Karakteriniz fare imlecini götürdüğünüz kişiye ya da objeye doğru kafasını çevirip bakıyor.Konuşurken mimik yapabiliyorsunuz.Uzakta olan iki kişinin ne dediğini duyamasanız bile konuşmakta oldukları mimik ve hareketlerinden belli oluyor.

-Bina ve karakter boyları son halini almış durumda.Bu da karakter ve binaların bir sonraki oyun içi görüntü videosunda görüğümüz boyutta olacağı anlamına geliyor.Eski videolarda da görüldüğü gibi çok büyük binalar var, tabii boyutunun büyük olması ayrıntının azalacağı anlamına gelmiyor , aksine ayrıntı artıyor çünkü her yer özenle yapılmış.

-Karda yürüdüğünüzde ayak izleri oluşuyor.

-Npcler bir yerde sabit bir şekilde durmayacaklar.Kendi yaşamlarını istedikleri gibi sürüyor olacaklar.

-Oyunun kendine has bir ün (reputation) sistemi var.Mesela Orclarla aranız iyi olursa İnsanlarla aranız orantılı bir biçimde bozulacak.

-Oyuncular hikaye akışını büyük olaylarla etkileyebilecek.

-PvP (player versus player yani oyuncuya karşı oyuncu) sadece belirlenmiş özel alanlarda yapılabilecek, bazı avantajları olacak.

-Tüccar yetenekleri her zaman dövüşmek istemeyenler için mevcut olacak ancak yapımcılar oyunun dövüş üzerine kurulu olduğunun altını çiziyorlar.

-Oyunun şu anki halinde oyuncular kendi evlerine sahip olamıyorlar ancak bu özelliğin öbür online oyunlarda çok tutması nedeniyle ilerde eklenebileceği söyleniyor.

-Bill Roper'ın (oyunun baş yapımcısı) dediğine göre beta bu yıl içinde başlıyacakmış.[hline]Fransa'da doğdu !
Beşiktaşlı oldu !
Helal olsun sana !
Pascal Nouma ! Pascal Nouma !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha aklıma bişe geldi
fishing te var..

çocuk balıkçı dedesine dönüo:
-dede dede büyük bişe tuttum
-ver bakiim
adam oltayı çekio
sudan tauren çıkıo ehuehue

geyik ya.
aslında kesinlikle orc karakterimle korsancılık yaparım ben ehue tabii gemi varsa..

şimdi aklıma geldi gemi var mı ? ben hiç görmedim duymadım.umarım vardır veya yoksa da eklenir.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün o kadar çok wow dökümanı okudum ki..
bill roper ın röportajları var..
sanarsınız ki adamlar farklı şey anlatıo 3 ayrı yerde..
ama hayır hepsi aynı röportajı anlatıo..
yazarın kabiliyetine göre güzel oluo
en son Norak bi tane yolladı o adam gibiydi rahatladım.zaten orjinali oydu.
millet wow u görebilmek için stockholm e falan gitmiş blizzard a ...[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 23 April 2003 09:46 tarihinde demiş ki:
-PvP (player versus player yani oyuncuya karşı oyuncu) sadece belirlenmiş özel alanlarda yapılabilecek, bazı avantajları olacak.

bu kötü olmus bence pvpyi insallah bir köseye atmazlar. bence uo gibi olmalı
bencede..
gözü dönmüş bir orc u oynatıcam
umrumda değil kaybımın çok olması.. bol bol pvp yapmak istiyorum..
ancak oyun sistemi izin vermiyor
uo gibi olmayacak kesinlikle.. ki ben uo gibi olmasını isterdim (feluccia gibi)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...