Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ya arkadaşlar bir oyun yapmaya çalışıyorumda programlamadan anlarım ama görsel işlerde sıfırım. şimdi gimp var elimde 2d bazı şekilleri falan çizdimde.bazı oyun örneklerinde şöyle bir şeylerle karşılaşıyorum bunlar nasıl yapılır, neyle yapılır acaba? fireball boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yillar once bende flash da yapmistim sanrim flashin sitesiydi hazir kodlar vardi veya forumu vardi ordanmi soruyoduk unuttum hep bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 tek tek çizilip birleştiriliyormuş bir arkadaş söyledi. bende acaba bir program varda orada animasyonu hazırlayıp onun bir nevi fotoğrafı mı çekiliyor diye merak etmiştim. öyle değil sanırım. bunu öğrenince tabi bişeyi tuttuk diye bir tepki verdim. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Spriteları tek tek yapıyorsun, emek işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar