eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hayırlı olsun ii bak[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ağzım sulandı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 :-) Hepiniz Çok sağolun (ağzı sulananlar dışında ;)) Tüm tavsiyelere uyucam... ellesso Yıllar önce şeyi duymuştum; tavşanlar bir normal dışkı, bir de protein olarak dışkı çıkartıyorlarmış ikisi farklı imiş ?!?!?!?!?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bende zamaninda vardi, en son yatagimi parcalamaya kasiyodu, bende cocuktum, bunu bi guzel pataklamistim. =)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 senin adina sevindim güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Teşekkürler... ...de; "kullan?"[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sütünden etinden derisinden yararlan demek istemiş galba arkadaş ''kullan'' derken :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 allah analı babalı büyütsün annesi kim?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 o simdi her yeri kemiri.sabah uyanırsın yatagın ayagının yarısı yenmıs oglen bakarsın sandalye hasat olmus aksam gelırsın carsaflar yorganlar yenmıs.. sakat hayvanlar gıdın muhabbet kusu,ufak kaplumbaga falan alın nereden cıkarıyorsunuz tavsan,alacaksanızda yiyin hahaha[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 besle besle kes ye sonra olmaz ters valla bogazından nasıl gecıcek[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Abi susun yaa ben beslediğim hayvanı öyle kesemem yapmayın allah aşkına, sokmayın aklıma öyle iğrenç şeyler ıyyyy[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 çok şirin bir şey ,umarım iyi bakarsınız.Bu arada o kemirmeler uzayan dişleri törpülemek için bildiğim kadarıyla,hayvan bir nevi mecburiyetten kemiriyor yoksa 2 metre dişlerle dolaşması gerekcek :) Ayrıca bu zavallıyı yemeyi düşünenleri kınıyorum [Bu mesaj jagd tarafından 18 Mayıs 2004 06:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jagd tarafından 18 Mayıs 2004 06:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o zaman beni kınayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oldukça şirin ve sevimli tavaşmalar oldukça sahibine bağlı yalnız bunun yanı sıra onu eğitebilirsin gerçekten tuvalet vs. konusunda eğitirsen köpek gibi olacaktır :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Kemirgen gurubundan bir hayvan olduğu için iyi eğitmen lazım yoksa herşeyi kemirir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bu konuda sana katılıyorum :) şirin görünüyor yazın belki bundan alırım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kaybolmayan tavşan istiyoz. kaybolmayan sakızı yapan gelişmiş zihniyetler elbette kaybolmayan tavsanı da doğurttururlar.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hatta senin şu tavşana web albüm hazırlayalım ne dersim icq'um: 135604183[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Gazetede görmüştüm kedi tavşan kırması arka bacakları tavşan gibi gövdesi ve kafası kedi gibiydi çok komik bi hayvandı ama büyük bir ihtimalle yalandır resimde montaj[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: orc_lord, 18 Mayıs 2004 13:59 tarihinde demiş ki: oldukça şirin ve sevimli tavaşmalar oldukça sahibine bağlı yalnız bunun yanı sıra onu eğitebilirsin gerçekten tuvalet vs. konusunda eğitirsen köpek gibi olacaktır :) Eğitimi nasıl yapılıyor acaba biraz zor gibi!?! İnanılmaz yerinde duramayan bi şey eğitim meğitim dinlemez :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 konustuğu zaman kes lan dicen. yemek yediği zaman yeme lan dicen bu kdr basit.inanki anlayacaktır. tavsanlar akıllı hayvanlardır. ha bi de elma abinin sana selamı var de, anlar o,[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :) Ben direk askere yazdırayım tavşanı o zaman. Full Disiplin...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya konu başlığı nedne se bana "oğlum/kızım oldu" diyormuş gibi geliyor... şimdi doğurta doğurta tavşan mı doğutrttun birader demezler mi adama :) ne bilim... yoksa bugs bunny misin? yani aklımdan sürüyle geyik geçiyor şimdi ama yazmiim böle yazınca güzel olmaz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya o sevinçle ben ne yazdğıma dikkat etmedim. Türkçe bu, istediğin yere çekersin :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 -Tavşanım oldu!!!! -allah bağışlasın[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar