ironich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 selam :). nasılsınız? iyi akşamlar.[signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış! Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ho$geldin karde$..[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Alıntıla
ironich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 burası bir zamanların pepeleği değil mi? arkadaş önceden giriyordu bende bakayım hala duruyor mu dedim. girdim ultimatr'ye forum taşındı falan yazıyordu. buldum ve üye oldum :).[signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış! Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hosgeldın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 amma cok merhaba threadi var beah[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hojgedin[signature][hline]|Pyro| Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.