Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Şimdi arkadaşlar şöyle sapık bi durum var, SupremeFX II adlı onboard ses kartına sahibim anakartım Striker II Extreme. 5+1 ses sistemim var, XP'de SoundMAX kurduğumda gayet memnun bi şekilde kullanıyorum 5+1 sorunsuz düzgün çalışıyor, fakat Vista'da aynı programı kurduğumda başka bi versiyonunu kuruyor SoundMAX Black Hawk diye, bu programın 5+1 desteğine acayip kıl oldum. Sonic Focus denilen bir özelliği açmak gerekiyor 5+1'i etkinleştirmek için fakat bunu açtığımda arkadaki hoparlörden okadar abuk bir ses geliyorki anlatamam. XP'dekinde mis gibi hepsinden aynı tonda aynı güzellikte geliyordu. Ayrıca bunda çok derin EQ ayarları yapmam gerekiyor ya da hazır ayarları kullanmam gerekiyor fakat hazır ayarların hiçbiri bu abuk sesi düzeltmedi. Şimdi sorum ben bu kart için SoundMAX dışında birşey yükleyebilir miyim? Eğer hayırsa benzer sorun yaşayan biri varsa yardımcı olabilir mi çünkü şu anda da dinliyorum ön hoparlörleri kapattım arkadan kusmuk gibi bir ses geliyor ayarlayamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sonic focusu açmadan etkin hale getirmenin bi yolu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 vallahi ben yapamadım, asıl istediğim başka bi program kurabilmek ama mümkünmü değilmi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar