Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

64K kablo + 56K dial-up = ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçma bir soru ama sormak istiyorum yinede.şimdi bende 64k kablo var.Ama dial-up üyeliğim duruyor.kablom USB çıkışına bağlı.Dial up bildiğiniz gibi COM2 portuna bağlı.şimdi ben kabloyla internetteyken üzerrine bi de dial-up açsam hızım yükselirmi?ya da böyle bişey olurmu?[hline]LevieMaxilack®²ºº³
Mesaj tarihi:
TTNET 1024k destekli bağlantıları bile 512k yapmış daha ne diyeyim yazık.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
OwO
>Silphatos Iceheart - Locus@NBL
>Grynn Iceheart - Ethernass
>Grynn Uth Xare - Quaxis
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ
~~
Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın...
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 23 April 2003 11:42 tarihinde demiş ki:
Acaba 5 tane 512k Kabloyu bağlasak olabilir mi yoksa o kadar hız yasadışı mı?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...

hepsinin parasını ödedikten sonra niye olsun ki?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mesaj tarihi:
bisey soracam benim kablo modem ethernet le bagli bilgisayara usb ile baglamak istiyorum ama kablo modem e takilacak usb kablosu yok onu nerden alabilirim?
Mesaj tarihi:
Bir değişiklik olmaz.. Sonuçta ya Cable üzerinden çıkarsın nete yada Dial Up üzerinden stack etmezler birbirlerinin üzerine..

Bu arada Cable modemlerinizi USB üzerinden bağlamayın.. Ethernet kartından bağlamanız daha iyi performans verir..
( official açıklama from interaktif & cable modem companies )[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Mesaj tarihi:
kablo kullan sadece fark olmaması lazım iki tane ayrı olunca

dial parasından kurtulursun hem

ayrıca kablo geceleri çok coşabiliyor mesela 10 kb upload yaptığım fln oluyor saatlerce emulede
Mesaj tarihi:
Eğer modemleriniz Shotgun mı ne öyle bir özellik var isim konusunda yanılabilirim destekliyorsa iki modemin sağladığı toplama hızı kullanabiliyorsunuz çünkü bu özellik ile modemler veriyi iki farklı modemden alıp bu özellik sayesinde birleştirmekteler.Dial upta bu tip modemler var tabi iki hat lazım oluyor.Ama Kablo dial ve diğer kombinasyonlardan emin değilim.[hline]Thief of Paticik
  • Yeni Oluştur...