Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Yaw hangi programla bunu yapabiliyoruz bayağı araştırdım ama bulamadım. böyle video çektim diyelim bi tane dvd hazırlayayım dvd'yi dvd player'a takınca menü açılsın ordan sahne seçimi falan ayarlayabileyim. nasıl?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ulead DVD workshop, tutorial lar sebildir muhtemelen ararsan. Asil problem videolari dvd formatina uygun bi sekilde cevirmek. onlari yazmakla basit bir menuye linklemek problem olmasa gerek bu tarz tool lar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yaw böle küçük programcıklardan fln yok mu bu iş için acil lazım da:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Nero 7+ kendi DVD ni yarat seceneginden fılmlerdekı gıbı sahne secımlerı menusu felan yaparsın cok da basıt ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu başlığı okuduktan sonra surf yaparken bunu buldum belki işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 cenx'in yolladığı DVD styler'ı denedim olmadı - hata veriyo DVD'lerimi bozuyor sürekli. WMV video ekleyip yapıştırmaya çalıştığım için olabilir. Sevmedim ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar