Ferrero Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 selam; burgerking.com.tr den sipariş veren var mı bilmiyorum lakin buradan kazandığımız puanları nasıl harcayacağımızı bilen var mı bunu merak ediyorum. bonus paraları harcamak için hiçbir buton yok, eklemek istediğim notlara yazdım geçen siparişte fakat işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 durum anlaşıldı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 neymiş durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 mesela; 10 tl lik bir şey alıp 3 tl lik bonusunu harcayamıyormuşsun. 3 tl bonusun varsa 3 ve aşağısı bir şey alarak harcayabiliyormuşsun. yani ücretten düşemiyorsun sadece bedava ürün alıyorsun. saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben o kadar sipariş veriyorum hiç bonus birikmio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sacma diyosun da heryerde boyledi bu yani. 10 liralık puan topla beleşe getir :) oluyo mu bilmiyorum tabi, üsküdar'a servis yapmıyo allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi benim bonuslar siliniverdi geçen bi anda anlamadım ya 2ytl fln olmuştu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yılbaşında silindiler galiba, benim de o dönem sıfırlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar