mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yeni stadda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: 5-0 kayseri alır asdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben boyle cirkef bi takim gormedim ya. kapak olsun alayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 off ya volkana 7 dikiş atılmış, formasıda yırtıldı zaten 20santim. o hareketinin sebebi de bu zaten naapsın adam:( hakem mal bulmuş gibi sevindi, koşturdu kartı vermeye. bakalım her zaman bööle cesur olabilecekmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yeni stad fazla geldi kayseriye dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 volkanın isterse kolu kırılsın yaptığı hareketi haklı çıkarmaz. sen futbolcusun sokakta oynamıosun oyunu. milyon kişiye karşı sorumluluğun war. ama tabi hakemin hatasıda sadece volkanın hareketi gormesi. bence dier adamada kırmızı gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 naptiki volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tepik attı rakibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 şimdi izledimde pozisyonu o eren mi kim kayserili oyuncu? o da normal girmiyor topa yani. direk taban girio. volkanda dayanamaz çakar adama. çok doğru bir karar ama bence kayserili oyuncuda uyarılmalı. yuh yani öyle topa mı girilir o pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bence diğer adam maksimum uyarı alır o pozisyonda, topa kayıyor sonuçta volkan da ona doğru kayıyor dikkatli gir diye uyarılabilir. ama volkanın yaptığı hareket tam bir volkan, milli takımda kırmızı gören, lincolnü kovalayan volkan. çok canı yanmış olabilir tabi bişey diyemicem ama volkan da o kdr saçma bi tepki vermemesi lazımdı. bence aragones in emre yi çıkarması doğruydu emre 10 dakika içinde atılırım ben diye bağırıyordu resmen sahada. 9 kişi kalırdı fener. güizayı alması yanlıştı tabi ben selçuk beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 3 cm yarık açılmış koltuk altında zaten tepki olarak yaptım demiş, sonuç olarak canlı kime yaparsan o hareketi alırsın karşılığını kırmızı haklı ama bence kayserili oyuncuda atılmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 eşşeğe git o tekmeyi at çifteyi yersin suratının ortasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tamamda, o eşşek. volkan da çifte attı zaten. demekki volkan da eşşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kendini çelişkiye düşürüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yok önce düşünme kısmı. sonra varılan sonuç : volkan = eşşek. mantıklı bir futbolcu atmaz dimi o tekmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Khelben said: ..volkan da eşşek gibi yani o kdr saçma bi tepki vermemesi lazımdı. biyolojiye girmeye gerek yok orada kim olsa tepki verirdi senin savundugun görüş zaten yukarıda ben zaten volkana iyi etmiş falan demiyorum ama daha önceden volkan kırmızı kart kredisini doldurduğu için zaten insanlar "fb kırmızı yemiş kim yemiş volkan.. haaa yer o" diyor o yüzden haklı olabileceği durumda bile haksız duruma düşebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İnşallah babacan alır kaleyi de bir daha vermez. Böyle geri zekalı hareket yapılmaz ya. Volkana da 50bin dolar ceza versinler kadro dışı bıraksınlar naparlarsa yapsınlar nefret ediyorum kendisinden. FBliyim ama bu kaleci bize kesinlikle yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tolunay carlosun üstüne yürüdü, carlos sakin ol dedi diye. yahu sen kimsin ki carlos gibi hem beyefendi hem profesyonel hem de dünya starı bir adamın üstüne yürüyosun. 3 senede 10 tane maç aldı diye gaza geldi heralde, bülent uygun sendromu bulaşıcı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 şeyi anlamadım ben. volkan insan diye tekme atabiliyor mu şimdi? bu mu mantığınız? helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kimse zaten volkan tekme atsın demiyor bende burada volkanın haklı olduğunu söylemiyorum ancak herkes 3cm yarık açacak bi tekmeye maruz kaldıkdan sonra refleks veya olay sıcaklığında can yanmasından dolayı tepki olarak böyle bi hareket verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 volkan vermemeli diyoruz bizde, veremez, oyle bir hakki yok. gecmiste yaptiklarindan da zaten reflekssel bi tepki olmadigi asikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 zaten son msgları okumak yerine topici takip ederseniz aynı düşünceyi paylaştığımızı görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hoş burda bunları diorz ama biz orda onun yerinde olsak ne yapardık bunuda düşünmek lazım. volkan pişman değildir zaten. ama dediğim gibi rakibide ayağını çekmiyor. onada bence sarı kart olabilrdi. yani normal değil öyle girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kayseri gaza gelmiş... Yeni stadın gazıyla bi kaç futbolcumuzu öldürmeye çalıştılar ama öylede böylede sahaya gömdük. Volkanın kartı doğru da o hayvanlığı yapan adama neden kart yok? Emreye yerde vurana neden kart yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 telegolde bu maçın yorumları dönüyor, sinan engin gene mafya babası havasında esip gürlüyor her şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar