-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 böyle saçma bi sorun var arkadaşlar,napmak lazım ki? osmanadam ekran kartın ısınmıştır dedi. ama wow dışında bi sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bende de eski kartda oluyordu aynen böyle. Şuan başka ekran kartı kullanıyorum ama sürücüyü güncelleyince düzelmişti yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 1680*1050 max AA açıkken 10 saat sonra falan oluyordu bu hata bende. AA kısınca düzelmişti. Ekran kartı fazla ısınması olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Rikkie said: ama sürücüyü güncelleyince düzelmişti yanılmıyorsam. evet blizz forumlarına baktım biraz bi çok soruna bunu önermişler,güncelledim ben de ve düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar