Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Çıkalı biraz oluyor ama son şarkıları Homesick cok guzel parca gercekten.Rock yapıyorlar, get free ile çıktılar piyasaya ben o parcalarını da tutmustum.Çok güzel yani ben tavsiye ediyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 in the jungle isim parcalarını indirdim biraz once o da supermiş[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 benim oldu mun çok büyük bir anlamı vardı bana gör, kim hangi akılla neye dayanarak uçurabiliyor, bu özgürlük konusunda fikirlerimin değiştirecek 2inci hareket. Çok ilginç, gerçekten çok ilginç.[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bu arkadasin diger mesajlarina dayanarak soyluyorum ki; o balonlarin ustune birde bonzi eklencek gibi... hadi hayirlisi :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 oyleyse "oldu" yu aç aklındakini paylas daha yararlı bir uye olursun(kimse alınmasın ise yaramaz felan demiyorum kimseye) oldu. mesajı benim için sorun değildi kaladabilirdi, mod gereksiz görmüş silmis[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 beğenmeyebilirsin ama bence o brutal vocal değil ki yani brutal a daha güzel örnekler verilebilir. bence bu sadece catallı sesle bağırıyor yani[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 acıkcası gayet guzeller,the hedes diye dalga gecenler sum41di galba kliplerinde soun sli olan gruplarla dalga geçiolardı,fekat ne hikmetse dalga geçtikleri kişiler açık ara farklar daha iyi muzik yapıyolar(bide 2.msgden sonra koptu olay? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 duble msg yiidi bozar [Bu mesaj Kendersever tarafından 23 April 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 benim ilk mesajımdan sonra oldu yazmıstı grease sonrada silinmesine tepki göstermiş :) 6-7 sarkı indirdim hepsini de beğendim alıcam albumlerini[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 herkes mutlaka homesick indirsin derim kacmayacak bi parca kesinlikle[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 70 liler havasi var ..... benim hosuma gidiyo 70liler zaten eskileri seviyorum ama okadar yani..... baska birsey gormedim. "Get Free" normal diceigim bir sarki onunda 70lerdeki gibi bir sarki gibi yapsalardi guzel olurmus ama sadece imaj yapmislar sarkiyok bence .... Ben onun yerine The Strokes - Someday daha cok seviyorum onlar daha bir 70li ruhu tasiyo imajlarida sarkilardia[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 24 April 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar