Masteis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Erkut ~: hocam Erkut ~: seni tanıyormuyum ? qüRkan: sıl ozaman Erkut ~: e sen ekledin qüRkan: ozaman sıl qüRkan: krdes qüRkan: alla alal qüRkan: ısım var yazma qüRkan: daha neden bu kadar atarlı bu gencimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 benim listede biri vardı böyle silmiştim o silmemiş ikide bir yırtık dondan çıkıp sen kimsin diyordu , seni tanımıyorum diyodum tutturdu isim ver , abdulmuttalip dedim çok mu zormuş mna koyim dedi. sktir git dedim engelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hem ekleyip hemde yüzsüz yüzsüz kimsin diyenlere anlam veremiyorum. kıl oluyorum. sıtkım sıyrılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 İŞİM VAR YAZMAYIN FORUM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 PhysX said: İŞİM VAR YAZMAYIN FORUM4 ahahah +rep yeni bir boyut kazandırdın bu saçmalığa tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar