Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık komple kasa ( 420 TL )

MeSh

Öne çıkan mesajlar

eski kasamı satıyorum..

Asus P5LD2 anakart ( DDR2 667 mhz destekli. )
intel pentium d 830 dual core 3.0 ghz ( çift çekirdek 3 ghz işlemci)
ASUS EN8800 GT 512 MB ( ekran kartı. )
Twinmos 1 gb 533 mhz DDR2 ram + 512*2 MB DDR2 667 mhz ram. ( tüm ramleri aynı anda takınca 2 gb 533 mhz ram olarak işlev görür. )
Creative Sound Blaster Live Value 5.1 ( ses kartı. )
LG DVD-WR
Maxtor 40 gb HDD ( bu baya eski, benim 500'lüğü yeni kasaya taktım. )
FEEL hurricane II 550 watt kasa.. ( kasanın üzerinde çizikler mevcut.. baya baya mevcut. fanları çalışıyor.. vakumla iyi bir temizlikten geçirtmek şart. )

işlemcinin üzerinde stok fan var, benim yeni işlemcinin fanını koydum, sıfır fan. daha önce üzerinde ASUS arctic square vardı ve @3.9 ghz 'de çalıştırıyordum.. 55 dereceyi geçmedi hiç işlemci ve sorunsuz çalışıyor.

Ekran kartına hiç OC yapmadım, 1 yıllık.. garantisi normal şartlarda devam ediyor. GOLD bilgisayardan alındı fakat faturasını kaybettim :( sorunsuzdur..

Bu sistemle piyasadaki tüm oyunları oynayabiliyordum.. Bana sorarsanız yeni bir kasa+psu ve hdd ile gayet güzel bir sisteme dönüşebilir.

Pazarlığı da şöyle söyleyeyim.. istanbul içi her yere elden teslim ederim, 420 tl. benim evime gelip alırsanız 400 tl'ye bırakırım. pazarlık payı budur, başka da yoktur. nakit 400 lira, takas veya veresiye yok. 50 lira versem satar mısın gibi mesajlar da atmayınız.. ne siz uğraşın ne ben :)

satılırsa ne ala, satılmazsa tok satıcıyım.. dursun bi yerde, olmadı yan odaya bağlar arkadaşla lan atarım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence doların 1.80 olduğunuda hesaba katarsak..400 çok ucuz bi fiyat. iş görür her türlü. elimden çabuk çıksın diye 400 dedim zaten yoksa 500'ü zorlardım..hani 400 altına vereceğime bi tanıdığıma falan hediye ederim veya 19 crt monitör var boşta, oraya koyarım bişey yaparım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...