MeSh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 eski kasamı satıyorum.. Asus P5LD2 anakart ( DDR2 667 mhz destekli. ) intel pentium d 830 dual core 3.0 ghz ( çift çekirdek 3 ghz işlemci) ASUS EN8800 GT 512 MB ( ekran kartı. ) Twinmos 1 gb 533 mhz DDR2 ram + 512*2 MB DDR2 667 mhz ram. ( tüm ramleri aynı anda takınca 2 gb 533 mhz ram olarak işlev görür. ) Creative Sound Blaster Live Value 5.1 ( ses kartı. ) LG DVD-WR Maxtor 40 gb HDD ( bu baya eski, benim 500'lüğü yeni kasaya taktım. ) FEEL hurricane II 550 watt kasa.. ( kasanın üzerinde çizikler mevcut.. baya baya mevcut. fanları çalışıyor.. vakumla iyi bir temizlikten geçirtmek şart. ) işlemcinin üzerinde stok fan var, benim yeni işlemcinin fanını koydum, sıfır fan. daha önce üzerinde ASUS arctic square vardı ve @3.9 ghz 'de çalıştırıyordum.. 55 dereceyi geçmedi hiç işlemci ve sorunsuz çalışıyor. Ekran kartına hiç OC yapmadım, 1 yıllık.. garantisi normal şartlarda devam ediyor. GOLD bilgisayardan alındı fakat faturasını kaybettim :( sorunsuzdur.. Bu sistemle piyasadaki tüm oyunları oynayabiliyordum.. Bana sorarsanız yeni bir kasa+psu ve hdd ile gayet güzel bir sisteme dönüşebilir. Pazarlığı da şöyle söyleyeyim.. istanbul içi her yere elden teslim ederim, 420 tl. benim evime gelip alırsanız 400 tl'ye bırakırım. pazarlık payı budur, başka da yoktur. nakit 400 lira, takas veya veresiye yok. 50 lira versem satar mısın gibi mesajlar da atmayınız.. ne siz uğraşın ne ben :) satılırsa ne ala, satılmazsa tok satıcıyım.. dursun bi yerde, olmadı yan odaya bağlar arkadaşla lan atarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bunu satıyosun da yeni ne aldın gökhan, işlemci hariç fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 4870 1gb, e8400 , 3 gb 1066 ocz ram , cooler master rc690 600 watt kasa psu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 eyiymiş hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 oyle demicen aga, satilmadikca degeri 0 a iniyo lanet ediyosun icinden. bili$im piyasasinda elde tutmican bir an evvel okutacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bi de ona kasa psu degil de adam gibi ram lazim. dual cali$miyor $u anda o alet. makine eski baya, tek faktor 2. eli 150 lira civari olan 8800gt bulunmaasi. kasayi degerli kilan o, 6600gt falan olsa 300 e zor satarsin o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bence doların 1.80 olduğunuda hesaba katarsak..400 çok ucuz bi fiyat. iş görür her türlü. elimden çabuk çıksın diye 400 dedim zaten yoksa 500'ü zorlardım..hani 400 altına vereceğime bi tanıdığıma falan hediye ederim veya 19 crt monitör var boşta, oraya koyarım bişey yaparım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 dolar 1.69 :) ticaret için kötü zaman hakkaten ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben böyle bir sisteme "yeni kasam" diyorum, sen eskimiş diye satıyorsun pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sun bütün içimden geçenleri söyledi (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 alsaniza o zaman adamin kasasini alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 valla cok uygun ya bosta 19inch lcd ve 7200rpm HDD im var sunu almamis olsam direk gelir alirdim evinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hehe sen de her seferinde bu linki koyuyorsun, ben de gecen yaz ayni fiyata daha dusuk alet aldim ordan gordukce senin koydugun linkteki laptopu kafam atiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 410'a sattım gitti.. kaçırdınız valla güzelim kasayı. yok bööle bu fiyata başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Spiegel said: hehe sen de her seferinde bu linki koyuyorsun, ben de gecen yaz ayni fiyata daha dusuk alet aldim ordan gordukce senin koydugun linkteki laptopu kafam atiyor =) eheh koymayada devam edicem cok mutlu oluyorum milletin burda dunya para verip benimkinden dandik laptop kullanmasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bozulursa napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar