Seperate Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Dün gece oyun oynarken pc kendini kapattı,biosta 80 dereceye ayarlı pc shutdown,ilkin aklıma gelmedi sıcaklık sorunu,voltaj yükseldi düştü gibi geldi,2.ye kapatınca everestle kontrol etmeye başladım,80 hatta 90 a ayarlasam 90a çıkacak :S Sabah gittim termal macun aldım,fanı iyice temizledm macunu özene bezene 2 saatte sürdüm ettim,az önce çalıştırıp biostan sıcaklığı kontrol ettim 44 ile başlayıp 55-56 devam etti her 3-4 dk da 1 derece artarak..Şu anda everest 38-39 derece gösteriyor artış yok gibi stabil, ama oyunda yine aynı sorun ,bios 80 ne vurup pc shutdown. işlemci amd 3500+ ,hani 60a kdr normal sayılan bir cpu ancak anlamadım gitti ya sensör hatalı yada gerçekten ısınıyor fan vs arızalı..napsam ne etsem bilemedim ,biostan shutdown olayını disable etsem bu sefer hngi programın sıcaklığına güvenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ekran kartının sıcaklığını kontrol ettin mi ? Ekran kartında sorun yaratıyor olabilir. Biostan sıcaklık yükseldiğinde kapatma olayını disable et everest ile sıcaklığı kontrol et ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ekran kartında bir sıkıntı yok 40 ı geçmiyor ,macun fan toz uğraştım biraz daa şu anda problem yok gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 aradan 3 hafta geçmiş bgn yine aynı şeyi yaptı cod 4 oynarken ,3 haftada neyin tozu neyin macunu ona olasılık veremiyorum,90 dereceye geliyor ve 90 dereceye kdr en ufak bir kasma yok ,90 derece olur olmaz kapatıyor biostan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar