DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gizli dosyaları göster seçeneğini tıkladığımda dosyalar çıkmıyor. en son kullandıklarım dosyasına erişemiyorum. D: klasörüne tıkladığımda tanımlayamadığı bi dosya olduğunda bu dosyayı açmak için kullanmak istediğiniz programı seçiniz yazıyor. bunları sorunları halletmek için ne yapmam gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ComboFix indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bu combofix virüs taraması yapıyor sanırım ama daha 2 gün önce yaptım virüs taraması hepsini sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 o virusu yememeye bakacan. yedikten sonra geri dondurmek i$kence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar